ARMONIA SI ENERGIA SEXUALA   1 comment


ImagineImagine

De foarte multe ori, omul ignora valoarea existentei sale, lasandu-se condus de anumite instincte grosiere. Ceea ce este ca valoare data fiintei omului, trebuie pretuita pentru a fi in armonie cu Marele Ocean Planetar. Marele Tot, sau Marele Ocean Planetar, cum i se mai spune, este insasi Creatia Divina, ce cuprinde fiecare fiinta vie sau nevie. Ceea ce este “viu”, poate echilibra prin prezenta un loc al asteptarii unde sunt mai multe fiinte ce-si parcurg destinul. Fiecare parcurs al vietii fiintei ce doreste sa evolueze trebuie armonizat cu tot ceea ce este in miscare. Miscarea aduce viata, iar nemiscarea cuprinde neantul. Fiecare fiinta isi are Liberul sau Arbitru prin care-si hotaraste destinul. Daca ea se lasa condusa de dorinte grosiere, isi pierde valoarea existentei sale ca fiinta spirituala. Prin aceasta pierdere, fiinta umana poate deveni nevie si apare in pasul ei un nou destin nedorit. Pentru ca fiinta umana sa fie mereu in lumina si vie, ea trebuie sa cunoasca adevarul despre valoarea ei, dar sa-si traiasca viata in aceasta dimensiune karmica prin traire si simtire la nivel afectiv. Trairea si simtirea la acest nivel da libertatea omului de a fi ceea ce i se cere, adica sa fie el insusi ca o valoare necuprinsa in univers. Prin aceasta valoare data, el, omul, se deosebeste de celelalte fiinte de pe Geea. Sa-i respectam deci ceea ce-i este dat cuprinsului sau, lasandu-l sa-si aleaga singur calea pe care doreste sa o parcurga in aceasta dimensiune karmica. Nimic nu poate schimba o hotarare luata, daca ea este categorica! Trairea, ca o valoare inteleasa de om, duce la inaltarea lui. Fiecare cuprins poate fi inteles prin cunoastere, dar trairea unui moment ca o implinire valoreaza mai mult decat toata cunoasterea. Dar daca amandoua la un loc pot fi cuprinse de catre un om, starea trairii sale poate fi o implinire prin comuniune cu Dumnezeu. Prin aceasta comuniune realizata, el, omul, poate cunoaste forta energiilor care-l patrund si care-l traverseaza. Fiecare energie isi are valoarea sa, dar cea mai inalta forta a trairii omului este energia sexuala care da viata si valoare fiintei sale.
Energia sexuala – este vibratie, lumina, o condensare a unor unde de o anumita valoare, ce poate fi controlata sau nu poate fi controlata de catre om. Controlul acesteia poate aduce de fiecare data armonia peste locurile asteptarii.
In majoritatea situatiilor, energia sexuala nu este controlata, de aceea omul actioneaza instinctual si neordonarea ei poate duce la boli psihice, boli genitale, chiar poate tulbura insasi existenta omului, incarcandu-i karma.
Prin neordonarea energiei sexuale, omul isi pierde controlul asupra destinului sau si asa apare suferinta trupului. De aceea sunt oameni bolnavi psihic sau cu boli ale aparatului genital, cu dorinte obscene, ori traiesc stari de erotism exagerat, alteori au dorinta de a poseda tot mai multi parteneri, si prin aceasta stare se poate ajunge la viol. Fara control, aceasta energie poate duce la moartea spiritului.
Energia sexuala controlata – este puterea vindecatorului sau puterea manifestarii iubirii pure, care ajuta fiinta umana sa evolueze. Prin aceasta forta foarte mare, omul se poate inalta atat de sus, incat celelalte lucruri din jur pot fi neesentiale, chiar daca sunt necesare.
Controlul energiei sexuale echilibreaza fiinta umana, ajutand-o sa se-nalte, ajutand-o sa procreeze; fara acest adevar, omul n-ar exista.
Ce-nseamna a controla energia sexuala ?
Controlul energiei sexuale ajuta fiinta umana sa se mentina in echilibru cu universul. Ea poate fi, prin acest control, ridicata din Chakra Muladhara in Chakra Anahata, care este Centrul Iubirii Spirituale, dand sens vietii fiintei.
In momentul cand aceasta energie este ridicata, prin puterea gandului, in Chakra Anahata, emiterea ei catre toate fiintele, prin aceasta chakra, este foarte inalta si cu efect terapeutic. Aceasta emitere controlata poate fi rectilinie, spiralata, ondulatorie si pulsatorie. Fiecare emisie isi are importanta sa.
Energia sexuala condensata in Chakra Anahata si emisa rectiliniu ajuta in luminarea instantanee a unor locuri. Totul se face cu blandete. Cei care pot sa o faca sunt initiati, acestia au blandetea, pacea si bucuria launtrica, manifestate in toate situatiile. Valoarea acestei emisii armonizeaza tot ceea ce cuprinde.
Energia sexuala condensata in Chakra Anahata si emisa spiralat patrunde cu o forta foarte mare acolo unde cea rectilinie nu are efect (exorcizari, curatirea unor locuri cu vibratii joase), ea armonizeaza totul foarte repede, creand vartejuri peste locurile asteptarii, facand ca tot ceea ce este intunecat sa se lumineze instantaneu. Cei carora le-ati trimis-o pot avea o stare de ameteala pana cand apare purificarea lor, dupa care vine linistea…
Energia sexuala condensata in Chakra Anahata si emisa ondulatoriu ajuta la dislocarea unor stari nedorite a unor fiinte umane. Este importanta in dispersarea straturilor de energie negativa si eliminarea lor.
Energia sexuala condensata in Chakra Anahata si emisa pulsatoriu este unda soc. Emisia ei este importanta, pentru ca acea stare de soc produce dislocarea instantanee a energiilor negative.
Energia sexuala controlata este o valoare, ce poate fi inteleasa doar de catre initiati. Dar prin exercitii, meditatie, mai bine spus printr-o initiere sub indrumarea unui Maestru Spiritual, aceasta energie poate aduce o schimbare in destinul oamenilor.
… Pentru a se armoniza omul cu Universul este bine sa se cunoasca valoarea energiei sexuale, in vederea pastrarii echilibrului sau in viata de zi cu zi. Energia sexuala este un cumul energetic ce poate fi controlat prin educarea omului, asa cum am mai spus. Acest cumul de energie pentru a fi controlat, trebuie vizualizat in Chakra Muladhara ca o condensare, apoi se ridica in Chakra Anahata, prin celelalte chakre, folosindu-se puterea gandului. Stocarea acestei energii nu se face in Chakra Anahata, ci doar emisia ei. Emisia acestei energii de catre initiati trebuie sa fie permanenta si rectilinie, celelalte metode de emisie se folosesc doar in anumite situatii.
Energia sexuala controlata, imbinata cu iubirea voastra si cu Iubirea Focului Cosmic, formeaza Iubirea Pura.
… Atunci cand exista o traire mai deosebita fata de cineva de sex opus, energia sexuala poate fi directionata catre Chakra Muladhara, aceasta pentru a se realiza un transfer de energie sau pentru procreere. Acest control al energiei sexuale, ajuta omul sa fie ceea ce este cu adevarat ca valoare in Univers. El, omul, hotaraste ce poate fi sau ceea ce nu doreste sa fie in aceasta dimensiune karmica!
Notiunile de valoare sau nonvaloare in existenta omului ca traire si simtire, aduc catre viata lui in trupul materiei dense karma incarcata sau karma eliberata. Cunoasterea, ca o valoare initiatica, este aceea care-l poate ajuta pe om sa hotarasca pe ce cale merge.
Plecand de la acest subiect, karma se incarca prin folosirea energiei sexuale atunci cand exista un scop de neiubire. Folosindu-se energia sexuala, eliberarea karmei se face atunci cand exista o manifestare a iubirii si se ajunge la implinirea ei prin transfer de energie (impreunare).
1) Legea Divina spune: Atunci cand doi oameni au plecat pe un drum prin Binecuvantarea casatoriei, aceasta fiind sacra, acei oameni nu trebuie sa aiba alti parteneri.
2) Cei care nu sunt casatoriti, daca intervine manifestarea iubirii in viata lor, simtirea si trairea acesteia, ca o valoare cuprinsa, aduce eliberarea karmei prin transferurile implinirii. Deci manifestarea iubirii este foarte importanta pe tot parcursul existentei omului in trupul material. Nu ignorati aceasta traire ce poate aduce o valoare existentei voastre!
Manifestarea simtirii si trairii ca valoare a iubirii cuprinzand impreunarea dintre un barbat si o femeie isi are importanta sa. Cunoasterea acestui adevar ajuta omul in tot ceea ce face spre implinirea sa.
Fiinta, ca polaritate plus sau minus, isi are rolul sau in univers, de aceea trebuie sa se cunoasca valoarea atingerii, cea a mangaierii, a unei imbratisari si chiar a sarutului. Fiecare manifestare a trairii acestor valori aduce armonia sau dizarmonia peste un loc al asteptarii. Toate aceste manifestari isi au importanta lor in creatie si pentru aceasta trebuie sa cercetati totul fara prejudecati. Fara a cunoaste valoarea trairii si simtirii manifestate prin iubire, omul nu poate ajunge la eliberarea fiintei sale. Polaritatea lui ca valoare in univers aduce trairea vie, ce se manifesta asa cum il indeamna constiinta sa. Atunci cand exista constiinta, exista si valoare! Cand valoarea este pretuita, omul retraieste totul ca o bucurie a unui nou permanent, venit sa intareasca trecerea sa prin fiecare dimensiune karmica ce asteapta binecuvantarea acestei treceri. Fiecare trecere a sa prin repetatele reincarnari, aduce o alta valoare dimensiunilor karmice prin vibratia energiei lasata ca o amprenta a vietii duse; pentru aceasta este nevoie a se pastra echilibrul permanent. Echilibrul vine prin ceea ce aduce omul ca fiinta initiata. Transcederea se face doar prin trairea unui moment important, ce vine, daca-l primiti.
Fiti ceea ce vi se cere si va veti regasi in toate si in tot!
… Energia sexuala aduce armonia doar acolo unde cunoasterea este pretuita. Fiecare polaritate isi are valoarea sa, data de catre fiecare om in parte. De exemplu: femeia, cand isi ordoneaza energia sexuala, emite un numar de vibratii pe care barbatul le simte in functie de lumina sa. Fiecare unda a acestor vibratii isi are un coeficient alpha ce atrage acea persoana masculina care este mai apropiata de valoarea sa energetica. Prin aceste transferuri de energii efectuate prin impreunare, se armonizeaza fiecare fiinta umana aducandu-se prin aceasta echilibrul in univers.
… In orice act sexual, cu cat se ajunge la orgasm mai repede, eliberarea energiei sexuale este mai rapida, cu atat este mai bine, energia este mai pura. Cu cat se lungeste mai mult actul sexual, apare agonia trupului si vibratiile coboara. Cu cat vibratia este mai de joasa frecventa, cu atat mai mare este neimplinirea acelor fiinte. Trairea si simtirea este cuprinsa in valoarea preludiului ce aduce in cuprinsul fiecarui om binecuvantarea.
Actul sexual trebuie sa fie ca o implinire a manifestarii iubirii. Fiecare valoare a polaritatii isi are importanta sa in efectuarea acestor transferuri de energie sexuala, ca o implinire a ei. Femeia produce ionizarea barbatului, iar barbatul, ca polaritate plus, efectueaza transferul de energie, care aduce implinirea. Cand apare agonia trupului, prin epuizare, aura se sparge, apar pete pe corpul energetic, care se pot materializa in boli, intre timp se ard conexiunile mentalului, iar templul, treptat, cuprinde un alt contur.
Trebuie ca ionizarea sa se faca foarte repede si de mai multe ori, prin ordonarea starii create. Educarea femeii in acest sens are ca rezultat implinirea. Barbatul prin educatie initiatica trebuie sa treaca peste doua – trei stari ale femeii. Marii Initiati cuprind aceste valori la un alt nivel de manifestare. Dar aceste valori nu pot fi date spre cunoastere unor neinitiati, caci totul ar putea sfarsi altfel decat se doreste… Nu va jucati cu aceasta forta a energiei sexuale daca nu stiti sa o controlati!
… Dorinta placerii trupului coboara vibratiile si asa se pierde lumina fiintei. Fiecare pierdere a luminii aduce nonvalori in pasul omului si suferinta isi gaseste locul. Nu ignorati acest mare adevar si viata va va fi mult mai usoara!
Valoarea energiei sexuale este de necontestat atunci cand totul se face prin manifestarea iubirii pure ca o implinire…
Manifestarea iubirii fara tandrete este nula, nu poate exista, deci apare nonvaloarea.
Atunci cand exista iubire, manifestarea trebuie sa fie prin simtire, traire, ca apoi sa se realizeze implinirea ei. Daca totul se efectueaza cu un gand curat, prin traire si simtire profunda, trebuie sa va manifestati asa cum simtiti in acel moment. Clipa traita intens aduce valoarea in pasul fiecarui om; prin ea vine inaltarea dorita.
Fiecare fiinta umana are o traire si o simtire aparte, deci trebuie sa i le respectati. Fiecare om este un el, unicat in univers, si se manifesteaza intr-un alt mod, mai personal; iubiti pe fiecare asa cum este, pentru ca iubirea este nemarginita si cei ce o traiesc vad doar prin lumina ei. Bucurati-va de ceea ce puteti sa fiti, caci adevarul este in voi!
[…] La nivele mai inalte ale constiintei, cum sunt – Iluminarea, Eliberarea, despre energia sexuala se poate discuta la o alta valoare. Va doresc sa ajungeti la aceste valori ale constiintei, caci asa veti intelege cuprinsul acestei forte a omului.
Cuprindeti prin trairea voastra doar adevarul si cunoasterea nu va intarzia sa apara! 

sursa: maitreya.ro

Imagine

Anunțuri

One response to “ARMONIA SI ENERGIA SEXUALA

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pingback: CELE MAI POPULARE ARTICOLE (de pana acum) PE EARTH CHANGE MZ | EARTH CHANGE MZ

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Attila Ovari

Loving Life and Inspiring Others

RĂZVAN DANC

VIAȚA MĂ IUBEȘTE!

MARANXA DE

... für ein Leben in Balance

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea se numeste fidelitate" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Bianca D.

Aici se scrie.

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Sararu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

TERAPIE LOGOPEDICĂ

Acest blog este destinat parinţilor ai căror copii au dificultăţi in insuşirea pronunţiei,citirii si scrierii.Sper,de asemenea, să fie util logopezilor aflati la început de carieră,cât si tuturor celor care doresc să se informeze.

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

About life and soul

The best things that can happen to you in life are people.

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Din viață ca-n piață

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

I am Present

A great WordPress.com site

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

psi-words

... loc de joacă pentru cuvânt. serios!

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

un filolog in social media

Social media, mediere si alte povesti ...

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Sonia

Este sitio es la bomba

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

%d blogeri au apreciat asta: