FEMEIA STRIGA PE NUME DESTINUL BARBATULUI – Astrolog Valeriu Mihai Panoiu   2 comments


Imagine

 

 

Numele pe care il purtam este un cod al directiei noastre de viata. El insumeaza experientele necesare care ne ajuta sa ne invatam lectiile. Numele intreg din acest moment (nume de familie + prenume) indica misiunile personale pe care le avem pentru aceasta viata. Numele ne da in numerologie numarul Destinului.

 

Este logic ca schimbarea numelui de familie atrage dupa sine o schimbare de directie in viata, o modificare a cursului, o bifurcare. Numele de familie se traduce numerologic in numarul ereditar. E ca si cum ne dam jos dintr-un pom si urcam in altul. Ne alipim la un alt arbore genealogic si preluam, desigur, inclusiv zestrea karmica a familiei in care intram cu nume cu tot, dar si avantajele incluse la pachet. Nu ne intereseaza aici interpretarea numarului ereditar, ci raspunsul la o intrebare cat se poate de pertinenta:  De ce femeile isi schimba numele de familie in urma casatoriei si nu barbatii?

 

Casatoria inseamna, printre altele, asumarea responsabilitatii depline fata de celalalt, dar, in primul rand, fata de tine. Iar asumarea responsabilitatii fata de tine inseamna asumarea responsabiltatii fata de tipul de energie predominant in corpul pe care il ai in aceasta viata. Barbatii sunt chemati sa-si asume energia masculina, iar femeile, pe cea feminina.

 

Observati numarul 1: drept, ascutit, ferm, integru, stapan pe el, erect, falic si falnic. Masculin. Si, totusi, cu un mic maner in stanga sus (pe stanga fiind femintatea), de care sa-l apuce… femeia.

 

Observati numarul 2: cum se unduieste ca o lebada, cu forme rotunjite, flexibil, moale, invaluitor, sinuos, indirect, ca o placa de surf. Feminin. Si, totusi, cu o trena pe partea dreapta, unde sa se urce… barbatul.

 

Numarul 1 este de felul lui convex (adica nu tine apa, e ca o umbrela). Numarul 2, la coada lui, este concav. Mai ales cand il scriem de mana, vedem la finalul lui ca un fel de vas ce sustine, protejeaza, asteapta sa fie umplut.

 

Numarul 1 corespunde astrologic Soarelui.

Numarul 2 este numarul Lunii.

Relatia dintre 1 (barbatul) si 2 (femeia) se inalta spre Cer de aici, de pe Pamant. Luna se invarte in jurul Pamantulu, iar Pamantul, cu Luna cu tot, se invart in jurul Soarelui. 2 se invarte in jurul lui 1. Si, totusi, fara 2, 1 este sterp, lipsit de viata, fara directie si motivatie. La fel si barbatul fara sustinerea une femei. Nu intamplator se spune ca “In spatele unui barbat puternic sta o femeie puternica”. Nimic mai adevarat. Poate sa fie sotie, mama, sora, bunica. Dar daca barbatul (numarul 1) nu are parte de sustinerea unei femei (numarul 2), 1 ajunge sa arate ca un cui pe care ciocanul vietii il bate in cap, pana ce ajunge sa intre de viu in pamant fara sa mai iasa la suprafata. Barbatul nu este creat de Dumnezeu sa fie singur pe Pamant. Daca ramane fara sprijinul unei femei, se ofileste, nu rodeste si, in cele din urma, moare. Femeile ramase vaduve se sustin singure energetic. Barbatii ramasi vaduvi, fara o fiica, mama sau sora se duc repede dupa perechea lor. Un fu nu-l poate ajuta. O nora, da. De aceea se si stabileste o relatie speciala intre socru si nora.

 

1 nu poate sa devina creator si nu poate sa aspire catre Cer decat in prezenta unui 2.

 

Prin schimbarea numelui de familie, femeia (energia numarului 2) isi asuma rolul de femeie si se angajeaza constient sa exprime pe deplin energia yin, sustinand astfel energia masculina a barbatului. Energia masculina este cea darnica productiva. Barbatul da. Face si produce. Energia feminina este receptiva. Femeia primeste. Simte si sustine. Ea primeste numele de familie al barbatului pentru ca este pregatita sa-l primeasca total pe barbatul care-i da numele in viata ei si sa-l sustina neconditionat din punct de vedere energetic. Daca femeia isi retrage sprjinul energetic si nu-l mai hraneste cu energia ei, atunci el isi taie orice legatura cu Cerul, cu Dumnezeu. El va privi doar spre Pamant. Va deveni sceptic, morocanos si plin de vicii.

 

Ca sa poata sa-si revina, sa redevina creativi, bucurosi, dornic de fapte marete, deci ca sa restabileasca legatura cu Dumnezeu, alti barbati cauta alta femeie care sa-i hraneasca. Nu este de condamnat nici femeia care-si retrage sprijinul, nici barbatul care-l cauta in alta parte. De condamnat cu atat mai putin este femeia care, oferind tot sprijinul ei barbatului si vazand ca el nu face nimic cu potentialul pe care ea tot i-l tine in brate, cauta, la randul ei, alt barbat caruia sa-i daruiasca energia ei datatoare de viata. Barbatul care, pe un sol fertil, nu-si asuma rolul de creator, complacandu-se in lipsa de actiune, barbatul care nu produce valori, fie ele materiale, artistice sau spirituale, nu este demn de femeia care-i poarta numele.

 

Cand o femeie intra cu toata energia ei feminina, fertila, hranitoare, in viata unui barbat, barbatul trebuie sa demonstreze ca o merita si sa dea roade. Sa construiasca, sa scrie, sa educe, sa modeleze materia sau sufletul, sa aduca o schimbare in lume. Si nu periodic, ci permanent. Barbatul isi poate implini Destinul numai prin femeie. Femeia are energie sa faca asta si singura. Cine nu accepta acest Adevar, sa-l caute pe al sau. Sau sa se certe cu Dumnezeu pentru felul in care suntem creati.

 

Femeia care-si asuma numele de familie al barbatului isi asuma, de fapt, rolul de Zeita, de Mama Divina, aici, pe Pamant, trezindu-l pe Tatal Creator din barbatul ei. Acceptarea numelui de familie al barbatului de catre femeie prin casatorie aniverseaza un transfer cosmic de energie, prin care forta masculina ajunge in echilibru perfect cu cea feminina.

sursa : http://valeriupanoiu.blogspot.ro/2014/01/femeia-striga-pe-nume-destinul.html#more

 

Imagine

2 responses to “FEMEIA STRIGA PE NUME DESTINUL BARBATULUI – Astrolog Valeriu Mihai Panoiu

Subscribe to comments with RSS.

  1. Reblogged this on radupopescublog.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea este fidelitatea" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Sararu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

TERAPIE LOGOPEDICĂ

Acest blog este destinat parinţilor ai căror copii au dificultăţi in insuşirea pronunţiei,citirii si scrierii.Sper,de asemenea, să fie util logopezilor aflati la început de carieră,cât si tuturor celor care doresc să se informeze.

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Din viață ca-n piață

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Love Geea

I am sorry, Please Forgive me, I Love You, Thank You, I Forgive Myself, Love, Geea

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

%d blogeri au apreciat: