SECRETELE NUMERELOR – 40, NUMARUL PUTERII ~ ASTROLOG VALERIU MIHAI PANOIU   2 comments


Imagine
Un numar este egal cu el insusi, asta am invat la matematica. 1=1. In numerologie, 1 nu este egal insa doar cu el insusi. 1 este egal si cu 4. 4=1. Adevarat, exista insa in aceasta echivalare o diferenta de vibratie.
1 este numarul unitatii, al intregului. Din punct de vedere Divin, 1 este Dumnezeu, Creatorul, iar din punct de vedere terestru, 1 este primul Om, barbatul, Adam. Principiul masculin.
2 este numarul opozitiei, al dublului. Este 1 care sta fata in fata cu el insusi. Din punct de vedere Divin, 2 este Creatia, tot ce emana din Dumnezeu, iar la nivel terestru, 2 este femeia, Eva. Principiul feminin.
Intre 1 si 2, deci intre Creator si Creatia sa, intre barbat si femeie, se naste o relatie. Din 1 si 2 ia fiinta 3. Din barbat si femeie se naste copilul, deci rezultatul intalnirii dintre 1 si 2.
Pe linie simbolica, TATA este reprezentat de numarul 1, MAMA de numarul 2, iar COPILUL de numarul 3. 1+2=3. Dar toti cei 3 formeaza impeuna o unitate de numita FAMILIE. Deci, cand vorbim despre numarul 4, adica despre ceea ce 1 (tata), 2 (mama) si 3 (copilul) formeaza impreuna, vorbim despre o alta unitate, deci tot despre 1. Numai ca 4 este o unitate mai complexa, pe o frecventa superioara decat 1. Daca daruim cuiva flori, nu e totuna daca daruim o singura floare sau 3 flori. 3 flori formeaza deja un buchet. Al patrulea element, buchetul, este tot un 1. Deci 4=1.
Sunt ritualuri, mai ales in crestinism, care acopera un interval de 40 de zile. Exista, de exemplu, rugaciuni sau acatiste care trebuie sa fie citite 40 de zile. 40 de zile este intervalul de la Invierea lui Iisus Hristos pana la ridicarea sa la cer. Inaltarea este intotdeauna sarbatorita la 40 de zile dupa Inviere. De asemenea, sufletul se ridica la cer in 40 de zile dupa ce s-a desprins de trup. Parastasul de 40 de zile are tocmai acest dar, de a-i ajuta pe cei plecati din planul fizic sa treaca mai usor dincolo, de a le da putere sa faca saltul.
Dar de ce e nevoie de 40 de zile si nu de 30, de pilda? Numarul 40 este format din alaturarea dintre 4 si 0. Semnificatia numarului 4 descrisa in introducere este absolut necesara pentru intelegerea valorii lui 40. In sinteza, 4 exprima o unitate, un 1, pe un nivel de vibratie mai ridicat. E ca si cum in muzica, vorbim despre nota DO. 1 ar fi Do de jos, iar 4 ar fi DO de sus. Pe casa scarii numerelor, 1 incepe randul de trepte dintre parter si primul etaj, in timp ce 4 este prima treapta a randului de scari dintre primul si al doilea etaj.
4 mai este si numarul muncii, a efortului, al trudei. 4 este numarul crucii, cu bratele sale, simbolizand spatiul care se intersecteaza cu timpul, cele 4 puncte cardinale si cele 4 elemente. 4 este numarul care ne leaga de viata terestra. 4 este numarul LEGATURII NOASTRE CU VIATA MATERIALA SI CU CORPUL FIZIC.
0 este numarul absolutului, al eternitatii, al legaturii cu Divinitatea, al contopirii cu toate planurile Creatiei.
In 40 de zile, sufletul se desprinde de trup. 40 este numarul prin care 4 se contopeste cu 0, urcand pe o noua frecventa. In 40 de zile, spiritul Omului se desprinde complet de trup (trupul fiind simbolizat de 4), urcand pe o noua treapta a evolutiei. 40 este numarul LEGATURII NOASTRE CU CORPUL ASTRAL. 40 este numarul ASCENSIUNII, AL DESPRINDERII DE MATERIAL.

 

Ritualurile pe care le practicam 40 de zile ne ajuta sa dam putere corpului astral. Corpul nostru fizic (4) se reintoarce la legatura cu eternitatea, cu Dumnezeu (0) si formeaza o noua entitate (1), mult mai puternica. Dupa 40 de zile, eu (1), sunt tot eu, dar schimbat la fata. Un 1 intarit, fortifiat, care se bucura de protectie Divina. Sunt eu conectat la tot ce exista si la Dumnezeu.
40 este numarul prin care ne desprindem de conditionarile materiale, de spatiu si de timp, de cele 4 elemente. In 40 de zile, ne ridicam deasupra corpului fizic si intram in legatura constienta cu coprul nostru astral. Acolo, putem sa experimentam o legatura directa cu Dumnezeu, putem comunica cu entitatile de  lumina, putem sa taiem legaturi energetice sau sa ne crestem protectia energetica, astfel incat sa nu mai fim atat de vulnerabili. 40 este NUMARUL DEZLEGARILOR de legaturile pe care ni le-am facut singuri sau in care ne-au inlantuit altii, este NUMARUL CURATENIEI ENERGETICE. 40 ne fereste de atacurile psihice venite asupra noastra. Dupa 40 de zile, dobandim PUTERI prin care putem sa le dam putere si ceilalti.
4 este NUMERUL PUTERII FIZICE. 40 este NUMARUL PUTERII ASTRALE. Iisus Hristos a tinut post 40 de zile pentru a-si putea capata puterile de Mantuitor. De aceea, posturile crestine majore, de Pasti si de Craciun, dureaza 40 de zile, timp in care ne putem recapata puterile astrale, putem obtine ajutor de la ingeri, sfinti, maestri inaltati, putem comunica cu ei, fie prin vis, fie direct. In planul astral, primim raspunsuri directe la intrebari, stim ce avem de facut, ce e mai bine pentru noi, care sunt misiunile noastre personale, ce vrea Dumnezeu de la noi.
In timpul postului, organismul se detoxifica. Corpul fizic se insanatoseste tocmai prin faptul ca centrii energetici ajung sa functioneze corespunzator, deci vindecarea se produce prin pogorarea darurilor castigate la nivel astral asupra corpului fizic.
40 este NUMARUL ASCENSIUNII, al RIDICARII PE UN NIVEL SUPERIOR AL EVOLUTIEI NOASTRE. Este NUMARUL PROTECTIEI DIVINE pe care o dobandim prin efort, deci pe care o meritam. De pe frecventa lui 40 suntem oameni mai buni, mai puternici, cu Lumina, cu daruri Divine care ne permit sa ne ajutam atat pe noi, cat si pe alti oameni.
40 este numarul care ne ajuta sa TRANSCENDEM LEGILE FIZICII si ne permite sa actionam de la un nivel mai inalt, de unde avem capacitatea de a modela materia folosind forte mult mai subtile. 40 ne transporta deasupra materiei, deasupra spatiului si timpului, acolo unde ceea ce pare imposibil pentru omul de rand, devine posibil. 40 este numarul care ne duce in SPATIUL MIRACOLELOR, este numarul care ne ajuta sa facem MINUNI, actionand la nivel energetic. Am vorbit despre desprinderea sufletului de trup. La polul opus, intruparea spiritului sta, de asemenea, sub semnul lui 40. 40 este numarul de saptamani pentru o sarcina normala. Miracolul nasterii, al aparitiei vietii in planul terestru, se produce dupa acest interval, de 40 de saptamani, cand entitatea vine din planul astral, in cel terestru, aducand puterile astrale, cosmice, Divine, aici, pe Pamant.
40 este numarul din care isi trage puterea orice om care are misiunea personala sa lucreze cu alti oameni si sa-i ajute. Este numarul care confera PUTERI VINDECATOARE, pentru ca ne permite sa ajungem la cauza dezechilibrelor si nu doar la efecte. 40 este numar care confera CONECTARE CU DIVINITATEA si CAPACITATE DE A-I INDRUMA PE ALTI OAMENI pentru binele lor suprem. 40 este numarul prin care devenim un canal curat prin care Divinitatea ne ofera calauzire. 40 este cheia spre CUNOASTEREA LEGILOR UNIVERSULUI. Este numarul terapeutilor, al astrologilor, al maestrilor. Este numarul CUNOASTERII. Iar CUNOASTEREA este CEA MAI MARE PUTERE.
sursa : http://valeriupanoiu.blogspot.ro/2013/11/secretele-numerelor-episodul-2-40.html
Imagine
40 este codul pentru o lume mai buna.

Posted 28 aprilie 2014 by marianzidaru in ASTROLOGIE / NUMEROLOGIE

2 responses to “SECRETELE NUMERELOR – 40, NUMARUL PUTERII ~ ASTROLOG VALERIU MIHAI PANOIU

Subscribe to comments with RSS.

  1. Reblogged this on radupopescublog.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea este fidelitatea" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu

Din suflet pentru suflet!

%d blogeri au apreciat: