SECRETELE NUMERELOR – 69 , NUMARUL SEXUALITATII ~ ASTROLOG VALERIU MIHAI PANOIU   Leave a comment


Imagine
Există o serie de numere controversate, din pricina unor conotaţii tabu pe care le comportă. 69 este unul dintre ele, asociat cu o sexualitate considerată anormală, nefirească, blamabilă. Oare chiar aşa să fie? Şi, până la urmă, cine defineşte sfera realului?
69 este, în primul rând, o stilizare a ideogramei chinezeşti ce semnifică echilibrul celor două energii, masculină şi feminină, yin şi yang. Din punct de vedere numerologic, 6 este un număr feminin, iar 9, masculin. 6 corespunde planetei Venus, deci feminităţii în toată complexitatea sa. 9 este un număr atribuit în numerologia modernă lui Uranus. Există discuţii pe marginea guvernării planetare a acestui număr, pe care mulţi îl văd sub semnul lui Marte. Ca semnificaţie, în numerologia vestică, occidentală, 9 corespunde clar lui Uranus, prin natura sa vizionară, umanitară, socială.
9 corespunde într-adevăr lui Marte, dar în numerologia vedică, nu în cea practicată la noi. Iar în interpretarea lui 69 e util să ne întoarcem la origini. Una din cele mai vechi reprezentări vizuale ale poziţiei erotice 69 este o sculptură din templul indian de pe insula Elephanta, lângă Mumbai, datând din primele secole ale erei noastre. Şi ştim că din părţile acelea se trage Kama Sutra, ghidul relaţiilor sexuale, elaborat în limba sanscrită undeva între anii 400 î.Hr şi 200 d.Hr. Aşadar, ca să înţelegem conotaţiile primare ale lui 69 trebuie să mergem pe filiera autentică, în cazul de faţă, cea hindusă. Deci îi vom atribui lui 6 planeta Venus şi vom accepta la acest nivel energia lui Marte ca influenţă asupra numărului 9. Venus şi Marte. Femeia şi bărbatul contopiţi.
69 este numărul care consfinţeşte legătura dintre bărbat şi femeie, nu doar la nivel fizic, ci şi spiritual. 6 este numărul familiei şi al responsabilităţilor asumate în viaţa de familie. 9 este numărul dăruirii, al altruismului, al generozităţii faţă de partener. Prin 9, îl luăm pe celălalt în centrul Universului nostru. Sub pecetea lui 69, aspirăm împreună cu partenerul spre o evoluţie în doi, formând o familie (6) şi dedicându-ne celuilalt la bine şi la rău (9). 69 include frecvenţa devotamentului, a simţului de răspundere, a purtării de grijă, a protecţiei oferite celuilalt în mod necondiţionat!
Energia masculină şi cea feminină sunt legate chiar în Biserică în timpul slujbei de cununie, printr-un pasaj biblic citat din învăţătura lui Iisus Hristos:
„El a zis: N-aţi citit că cel ce i-a făăcut de la început i-a făcut bărbat şi femeie?
Şi a zis: Pentru aceea, va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va lipide femeia sa şi vor fi amândoi un trup.
Aşa încât nu mai sunt doi, ci un trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu omul să nu despartă.”
(Evanghelia după Matei, cap. 19)
Aceasta este formula ritualică prin care cei doi parteneri care se cunună sunt legaţi inclusiv la nivel fizic, astfel încât atracţia fizică pe care o emite fiecare dintre cei doi să rămână în cuplu, să nu mai aibă ochi decât unul pentru altul. Tot prin această formulă se întăreşte coarda energetică de fidelitate între cei doi. La mijloc este de fapt un jurământ de apartenenţă şi de monogamie, “Jur să fiu numai al tău!”/ “Jur să fiu numai a ta!”.
69 este numărul care ne îndeamnă să refectăm asupra sexului ca energie divină. Senzualitatea şi plăcerile, specifice numărului 6, se filtrează prin energia lui 9, care transcende realitatea fizică. 69 devine numărul prin care se sublimează plăcerea, precum şi orice fantezie erotică.
De asemenea, este lesne de dedus că 69 este şi calea către eliberarea de influenţa intruzivă, sufocantă, atotştiutoare  a părinţilor în familia nou-formată. Numărul 69 poartă energia desprinderii de familia de origine şi a întemeierii unei noi familii. Prin accesarea numărului 69 (în scris, de exemplu, prin scrierea lui, de ce nu de 69 de ori), scade capacitatea părinţilor de a-şi impune voinţa asupra familei proaspete.
9, în numerologia modernă, sub semnullui Uranus, ne trimite la mitologie. Iar Uranus era stăpânul Cerului şi tatăl tuturor zeilor asociaţi simbolic cu planetele sistemului solar. Grecescul “Ouranos” chiar asta înseamnă, “Cer”. Nu întâmplător planeta Uranus este considerată patronul astrologiei. 6 este numărul feminităţii creative, fertile, ocrotitare. 6 este una dn feţele mamei Pământ, Geea. În numărul 69, mama Pământ (6) se uneşte cu tatăl Cer (9). Numărul 69 uneşte deci, Cerul cu Pământul. Prin căsătorie, cei doi parteneri se angajează să aducă pe Pământ frumuseţile Cerului şi să clădească pe Pământ o viaţă bineplăcută Creatorului.
Prin 69, trupul se uneşte cu spiritul! 69 este un număr al iubirii divine manifestate în plan fizic! Senzorialul (6) este proiectat în astral. Abandonul în lumea simţurilor devine experienţă transcendentă. Că doar există şi expresia “M-am simţit în al 9-lea cer”. 69 este un număr care protejează viaţa de familie, care întăreşte legătura dintre cei doi parteneri, care fereşte de influenţe externă, care taie corzile negative cu părinţii, cu trecutul, cu strămoşii. Ar fi interesant de văzut cum acţionează, de pildă, folosirea lui 69 ca simbol scris sau rostit în constelaţiile familiale…
Trebuie specificat însă că 69 este un umăr al uniunii, dar şi al purităţii. Cuplurile bazate pe respect, devotament şi fidelitate pot beneficia de protecţia acestei puteri simbolice. Atenţie! Nu vorbim neapărat de experienţa sexuală aferentă, ci de 69 ca forţă, ca acces spre o formă de putere şi protecţie. 69 poate fi, pur şi simplu, scris pe o foaie de hârtie şi amplasat la vedere. Atunci când ne referim însă strict la o experienţă erotică sub semnul lui 69 în afara cuplului asumat, legătura creată nu mai stă sub protecţia divină, ci sub influenţa malefică a lui… Lilith. Vorbim despre o legătură care are legătură strict cu sexul, cu ispita, cu consumul fizic.
În afara cuplului consfinţit şi asumat, 69 devine o putere devastatoare, care distruge armonia şi ia, după o expresie consacrată, “sporul casei”. 69 infidel, care încalcă jurămintele făcute faţă de un partener, are conotaţii magice, creează legături energetice malefice, prin care se face un transfer de energie intensiv în trioul conjugal.
69 este şi numărul adevărului în căsnicie! O sugestie pentru partenerii care au suspiciuni că sunt înşelaţi: pot să poarte o amuletă (pandantiv) în formă de 69, să amplaseze un 69 scris la vedere sau să deseneze, pentru o perioadă, de mai multe ori, un 69, desigur, cu intenţia de a afla adevărul dacă sunt înşelaţi sau nu. Este valabil şi pentru partenerii curaţi, care sunt însă bănuiţi de parteneri. Folosirea lui 69 poate ajuta să se dea în vileag înscenări sau minciuni, scorneli menite să-i discrediteze , astfel încât jumătatea lor să-şi recapete încrederea în ei.
Iată şi sursa controverselor pe marginea numărului 69. Este numărul care răspunde la întrebarea “Care este diferenţa dintre dragoste şi sex?”. Poate fi numărul fidelităţii sau al ispitei. Numărul soţilor sau al amanţilor. Numărul armoniei sau al distrugerii. Numărul celor doi parteneri (obligatoriu de sex opus) care fac dragoste în Lumină sau în întuneric. Depinde cum este folosit…
sursa :http://valeriupanoiu.blogspot.ro/2013/11/secretele-numerelor-episodul-2-69.html
Imagine

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea este fidelitatea" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Sararu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

TERAPIE LOGOPEDICĂ

Acest blog este destinat parinţilor ai căror copii au dificultăţi in insuşirea pronunţiei,citirii si scrierii.Sper,de asemenea, să fie util logopezilor aflati la început de carieră,cât si tuturor celor care doresc să se informeze.

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Din viață ca-n piață

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Love Geea

I am sorry, Please Forgive me, I Love You, Thank You, I Forgive Myself, Love, Geea

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

%d blogeri au apreciat: