PLEDOARIE PENTRU AMOR SAU 7 MOTIVE PENTRU A FACE DRAGOSTE   1 comment


Imagine

 

 

Amorul tantric – prilej de autodescoperire si transformare

Tantra descrie amorul ca pe o cale de evolutie privilegiata. Amorul plin de iubire si tandrete ne umple si ne hraneste sufletul, poate deveni prilej de autodescoperire si transformare. Prin amor putem remedia relatia cu noi insine, ne putem „recrea si renova fiinta”. De multe ori, insa, datorita ritmului accelerat al vietii, pur si simplu uitam sa ne oprim, sa ne relaxam, sa facem o pauza si sa privim inlauntrul nostru pentru a afla de ce facem amor si ce ne face placere cu adevarat.

In cele ce urmeaza va propunem 7 motive pentru a face dragoste si de a realiza continenta amoroasa. Tinand cont de aceste recomandari si aplicandu-le, putem descoperi savori nebanuite ale amorului si ale vietii. Aceste motive, de asemenea va pot ajuta sa aprofundati intimitatea in cuplu si sa retraiti starea magica de indragostire.

1. Prin amorul tantric dobandim o stare de sanatate perfecta

Numeroase studii si cercetari au demonstrat impactul benefic al amorului asupra starilor de sanatate fizica, afectiva, mentala si sufleteasca. Prin amorul cu continenta putem dobandi o stare perfecta de sanatate resimtita la nivelul tuturor sistemelor de organe: regenereaza pe o cale naturala sangele, dezvolta muschii respiratori, purifica sistemul limfatic, faciliteaza digestia, fortifica sistemul imunitar, tonifica muschii, imbunatateste somnul, echilibreaza profund si durabil tiroida, stimuleaza in mod armonios glandele suprarenale, hidrateaza pielea, regleaza ciclul menstrual. Amorul cu continenta este si cea mai buna metoda de contraceptie, perfect naturala. Altfel spus, facand dragoste cu iubire, daruire si continenta sexuala de cateva ori pe sapamana, ne mentinem intr-o stare buna trupul, mintea si sufletul.

2. Ce poate fi mai frumos si mai incantator decat sa simti plenar energia vietii?

Aceasta energie plina de efervescenta si dinamism o putem resimti mai ales atunci cand suntem impacati cu noi insine, fericiti si indragostiti. Amorul cu continenta sexuala reprezinta modalitatea cea mai simpla si eficienta pentru a simti din plin, trezi si amplifica in fiinta noastra energia vietii. Astfel, fiecare idee care ne trece prin minte, fiecare pas pe care il facem, fiecare cuvant pe care il rostim devin impregnate cu bucuria si placerea de a trai, iar acest lucru ne face deosebit de atragatori, stralucitori si charismatici.

3. Genereaza o stare de implinire si stabilitate launtrica

Cu rare exceptii, noi nu cunoastem cel mai adesea, decat unele aspecte despre fiinta iubita. Pentru a fi capabili sa se ajute unul pe celalalt este necesar ca cei doi iubiti sa aiba o deplina incredere unul in celalalt. Actul amoros cu continenta sexuala reprezinta o tainica oglindire empatica. Daca vom fi atenti asa cum se cuvine la ceea ce ne transmite iubitul/iubita vom reusi incetul cu incetul sa avem o imagine din ce in ce mai clara si mai deplina despre fiinta iubita. Ca urmare al acestui fapt va aparea un sentiment foarte profund de implinire si stabilitate launtrica.

4. Aduce un suflu magic in viata noastra

Intalnirea intima cu iubitul/iubita reprezinta un spatiu de manifestare a creativitatii si ne poate aduce un suflu magic in viata noastra. Cu mintea degajata de angrenajul complicat in care suntem prinsi adeseori, fiind deschisi, jucausi, spontani, abandonati in fluxul exaltarii si fericirii descoperirii profunde a celuilalt putem trai stari de „betie magica a iubirii”. Reusind sa ne abandonam in timpul amorului cu continenta sexuala plini de curiozitate si inspiratie vom avea experiente inefabile mereu noi si implinitoare ca si cum am patrunde intr-o lume noua si fascinanta. Aceasta lume „noua” va fi plina de fenomene de sincronicitate care ne vor reaminti de fiecare data despre prezenta in viata noastra si in noi a magiei unei constiinte gigantice unificatoare.

5. Descoperim si traim bucuria si fericirea deplina

Prin amorul cu continenta sexuala si iubire putem descoperi si trai bucuria si fericirea deplina care sunt opuse sentimentului de incertitudine si disperare. Bucuria intensa si durabila reprezinta recompensa binemeritata a jocurilor amoroase pline de iubire, daruire si realizate cu continenta sexuala. Fericirea intensa este o stare care atesta intr-un mod elocvent, atingerea unei strari de echilibru si implinire emotionala. Starile de bucurie si de fericire sunt „atrase” atunci cand ne manifestam in timpul fuziunilor amoroase plini de tandrete, delicatete, puritate, intelegere. Un aspect important este folosirea inteleapta a tuturor resurselor launtrice care ne stau la dispozitie.

6. Dobandim libertatea interioara autentica

Libertatea interioara autentica poate fi descrisa in diverse moduri, dar valoarea acestei comori personale este recunoscuta, inteleasa si apreciata doar de catre cei care o traiesc in mod real. Primul pas spre adevarata libertate interioara este identificarea si apoi exprimarea cu franchete si sinceritate a tuturor fricilor. Odata ce am exprimat si discutat despre fricile pe care le avem vom putea simti neintarziat o stare de usurare si de curaj, vom putea simti ca acele frici si-au pierdut puterea inlantuitoare si chinuitoare pe care o aveau asupra fiintei noastre.

Libertatea interioara este traita in absenta fricilor atunci cand este pastrat constant dialogul cu inima si atunci cand actionam conform alegerilor sufletesti. Doar dorinta de a scapa pentru totdeauna de frici ne poate deschide profund sufletul care va atrage inevitabil indragostirea si fericirea recunoasterii dorului de libertate.

Starea de libertate simtita in timp ce cei doi iubiti fac dragoste cu continenta sexuala aduce cu sine un alt „cadou” pretios care este descoperirea spatiului interior al sufletului nostru care va deveni din ce in ce mai cuprinzator. Starea de libertate duce la amplificarea iubirii care va face adevarate minuni, astfel vom deveni stapanii propriului nostru destin care va fi perfect integrat in armonia Totului.

7. Vom putea descoperi si trai sacrul relatiei si sfintenia propriului nostru suflet

Fiind dechisi si plini de entuziasm sa descoperim tot ce este bun si frumos la fiinta iubita, in foarte scurt timp vom putea descoperi si trai sacrul relatiei si sfintenia propriului nostru suflet.

Datorita unei mari si coplesitoare iubiri intre cei doi iubiti, actul amoros devine o profunda rugaciune. Astfel, vom realiza ca relatia este o nestemata a vietii noastre care ne inalta si ne spiritualizeaza. Vom trai ceea ce se numeste unitate si vom implini idealul iubirii prin devotiune si daruire fata de celalalt. Vom avea sentimentul ca Dumnezeu ne tine in brate.

Insa cel mai important motiv pentru a face dragoste este si ramane IUBIREA. In timpul si datorita fuziunilor amoroase cu continenta sexuala iubirea se amplifica si devine precum un diamant stralucitor care ne hraneste si ne umple viata cu entuziasm, efervescenta, bucurie si fericire nemarginita. Si inca un motiv… iubirea pe care alegem sa o traim plenar si sa o aplificam va fi si va ramane in sufletul nostru pentru totdeauna, iar iubirea pe care evitam sa o traim este pierduta pentru totdeauna.

de Ana-Maria Dorde

sursa: www.venus.org.ro

http://www.armonianaturii.ro/Pledoarie-pentru-amor-sau-7-motive-pentru-a-face-dragoste.html*articleID_1483-articol

 

Imagine

One response to “PLEDOARIE PENTRU AMOR SAU 7 MOTIVE PENTRU A FACE DRAGOSTE

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pingback: PLEDOARIE PENTRU AMOR SAU 7 MOTIVE PENTRU A FACE DRAGOSTE | radupopescublog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Blog on Wheels

POWERED BY PASSION

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Edge of Humanity Magazine

An Independent Non-Discriminatory Platform With No Religious, Political, Financial, or Social Affiliations

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu (Pui mic)

Din suflet pentru suflet!

Krantzblog

Acasă la Gică Contra

%d blogeri au apreciat: