ARHANGHELUL URIEL – ALINIATI-VA CU ENERGIILE CARE SUNT PREGATITE PENTRU VOI   1 comment


Un mesaj de la Arhanghelul Uriel, prin Jennifer Hoffman

Aliniati-va cu energiile care sunt pregatite pentru voi

 

 

Imagine

 

 

Baza energetica a Pamantului si a omenirii a atins acum niveluri noi si acest lucru a determinat o gramada de frecusuri, pentru aceia dintre voi care isi amintesc ca au mai fost si in alte cicluri de inaltare anterioare. De fiecare data cand, in incarnarile voastre anterioare, ati atins un loc similar, rezultatele nu au fost cele pe care le-ati asteptat si acum va temeti de posibilitatea unui esec. Sunteti constienti ca aceasta energie noua rezoneaza la frecvente care pana acum au fost necunoscute omenirii si simtiti ca trebuie sa fiti in garda, pentru a o putea folosi in cel mai bun mod posibil.

Din moment ce omenirea se afla pe o noua fundatie, folosirea gresita a acestei energii nu va conduce insa la rezultatele pe care le credeti voi posibile, adica la intoarcerea la cronologia de dinainte de inaltare. Deoarece frecventa principala a omenirii este acum mai inalta, rezultatele nu se mai pot materializa in acelasi fel. Alinierea voastra este esentiala, deoarece energiile sunt deja „aliniate”, pentru ca voi sa va conectati la ele.

Dimensiunile la care va este acum posibil accesul sunt portaluri catre energia care vine din trecutul vostru energetic si care face parte din potentialul energetic viitor al omenirii. Este energia experientei voastre anterioare, legata de ciclurile de inaltare in alte dimensiuni ale fiintei si universuri ale trairii si, atunci cand insotiti omenirea catre viitorul ei inaltat si evoluat, voi va reamintiti trecutul.

Pentru a va putea extinde in potentialul energiei disponibile acum pe planeta, trebuie sa va reamintiti trecutul, experientele pe care le-ati trait in alte vieti, in alte cronologii si dimensiuni, ca profesori si vindecatori care au participat la ciclurile anterioare de inaltare.

Sunteti deja aliniati la aceasta energie din alte aspecte si alte incarnari. Acum trebuie doar sa va aliniati la ea, cu aspectele si perspectiva voastra umana.

In timp ce aceasta constituie acum o experienta noua pentru Pamant si pentru omenire, ea nu este o experienta noua pentru multi dintre emisarii luminii care participa acum la acest proces, nu este noua pentru aspectele 3D, pe care multi dintre voi le intrupati. Ati adus aceste amintiri cu voi ca unelte pe care sa le folositi in acest ciclu.

Exista aspecte puternice care se trezesc in fiecare dintre voi si in mare parte din omenire si care va reconecteaza la puterea si divinitatea voastra, va ajuta sa creati noi cai energetice care vor deveni canale pentru noile energii de care este nevoie in fazele urmatoare ale inaltarii.

Acestea sunt energii cu care sunteti deja „aliniati”, iar ce aveti de facut este sa aduceti energiile Pamantului si ale omenirii, in aliniere cu ele.

Expansiunea energetica va aduce intr-o noua constiinta a propriei puteri, a potentialului vostru, si a oportunitatilor care va cer sa va amintiti ceea ce ati uitat:  aspectele pe care le-ati dat deoparte, deoarece credeati ca va cauzau mai multa durere decat evolutie, si pe care le considerati inutile pentru ca, in ciuda capacitatilor voastre autentice, ciclurile inaltarii nu erau niciodata incheiate.

Fiecare ciclu de inaltare aduce alinerea cu frecvente noi, miscarea energiei si a luminii de-a lungul unei spirale evolutive care o aduce mai aproape de Sursa Divina.

Ciclurile se construiesc unul pe celalalt, iar un ciclu nou incepe cu incheierea celui anterior. Atunci cand un ciclu este complet, noile frecvente devin disponibile, daca a existat o expansiune prin dorinta omenirii de a intrupa mai multa lumina si vibratii mai inalte, ceea ce permite primirea noilor energii. Voi ati ajuns acum la incheierea unui ciclu si sunteti gata sa incepeti altul nou.

Iubirea devine frecventa noii conexiuni si fizicul uman se reconecteaza la centrul sau divin, cautand bucuria si pacea in experienta vietii si pentru lumea intreaga.

Acum nu este momentul sa va opriti, este momentul sa va sporiti eforturile, sa va cresteti propria frecventa, sa sapati adanc in memoria voastra pentru a accesa timpurile in care erati profesori si vindecatori puternici, timpurile in care ati venit pe Pamant pentru a participa la alte cicluri de inaltare, indieferent de modul in care s-au incheiat ele.

Ati reusit intotdeauna sa ridicati frecventele, chiar daca acest lucru nu a fost suficient pentru completarea unui ciclu intreg de inaltare, si acum este momentul sa va re-aliniati cu acea energie.

Daca aceasta perioada este frustranta, ea este asa pentru ca acum va aflati intr-o faza noua si, pe masura ce va apropiati din ce in ce mai mult de incheiere, deasupra voastra planeaza teama de esec. Esecul reprezinta o credinta omeneasca si, in contextul mai larg al miscarii universale, esecul nu exista.

Concentrati-va asupra singurului scop al inaltarii: realinierea la Divinitate, reconectarea cu energia Sursei, transformarea si evolutia, intoarcerea la natura divina din interior!

Acum, fiti deschisi sa primiti confirmarea propriei puteri,lasati-va lumina sa straluceasca cat mai puternic si nu va temeti de un esec potential, deoarece este nevoie de increderea voastra deplina, pentru a mentine impulsul pe care l-ati creat pentru incheierea acestui ciclu.

Si, amintiti-va,  in acest proces aveti sprijinul intregului univers!

Cereti, asadar, ajutor, indrumare si sprijin, atunci cand aveti nevoie, pentru ca ele va stau la dispozitie.

Arhanghelul Uriel

Editura For You (multumim Alexandrei pentru traducere)

sursa : http://terapie-prin-iubire.ro

 

Imagine

One response to “ARHANGHELUL URIEL – ALINIATI-VA CU ENERGIILE CARE SUNT PREGATITE PENTRU VOI

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pingback: ARHANGHELUL URIEL – ALINIATI-VA CU ENERGIILE CARE SUNT PREGATITE PENTRU VOI | radupopescublog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea este fidelitatea" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu

Din suflet pentru suflet!

%d blogeri au apreciat: