HOROSCOPUL COMPLET AL LUNII IULIE 2014 – Proiecte rentabile, parteneriate avantajoase, şanse pe plan financiar, în dragoste şi la jocurile şansei.   1 comment


Iată, am intrat în a doua jumătate a anului! Luna iulie ne întâmpină cu  bucurii şi cu mai multe schimbări decât am evaluat noi.

Un mesaj important ne transmite Mercur care revine în mişcare directă pe data de 2 când este în zodia Gemenilor.

Atunci putem spera să primim o serie de informaţii foarte importante, în domenii care ne preocupă, în activităţi intelectuale şi în deplasări în care prindem doi „iepuri” : rezolvăm problemele profesionale şi ne relaxăm.

Jupiter, marele nostru benefic, se mută în zodia Leului din data de 17; aici va domni suveran un an şi ne va influenţa în deciziile noastre de divertisment, de dragoste, în relaţiile profesionale şi în jocurile de culise.

Este un interval favorabil pentru familiile care se decid să aibă urmaşi. Marte va trece în zodia Scorpionului din data de 27 şi o serie de cheltuieli neprevăzute vor creşte, iar problemele materiale care ne întâmpină de la această dată ne obligă să găsim soluţii rapide. De asemenea, un aspect semnificativ în această lună se referă la reevaluarea relaţiilor de prietenie începând din data de 22 . Este un prilej să tragem linie şi să ştim pe cine putem conta, să facem o selecţie în rândul amicilor şi să ne prezentăm în societate cu proiecte valoroase care să ne reprezinte cu succes în orice  competiţie.

 

 

Imagine

 

 

Berbecul (21 martie – 20 aprilie)

Proiecte şi  tentaţii  

Pentru Berbeci, Jupiter sună “eliberarea” din anumite constrângeri. Timp de un an proiectele majore vor intra pe făgaşul normal mai repede, fără prea multe complicaţii, iar neplăcerile nu vor mai  bate pasul pe loc multă vreme.

În prima parte a lunii veţi munci mai mult pe plan profesional,  pentru că veţi fi convinşi că cineva vă pune beţe-n roate . Lucrurile se îndreaptă după data de 21, când nu vă mai lăsaţi copleşiţi de suspiciuni şi vă mobilizaţi pentru rezolvarea priorităţilor reale. Dacă vă tentează debutul într-un nou domeniu de activitate, este bine să vă alegeţi un proiect pe termen scurt şi să vă familiarizaţi cu noul vostru job.

Consolidaţi relaţiile amicale

Există şansa să discutaţi cu tact la masa negocierilor. Prietenii  şi colaboratorii voştri vă  întâmpină cu noutăţi care vor contribui la relansarea unor proiecte pe care le-aţi abandonat în ultima vreme. Cultivaţi-vă calităţile : curajul, tenacitatea şi dinamismul. Ţineţi în frâu defectele vostre : impulsivitatea şi autoritarismul.

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

Relaţiile voastre cu şefii se îmbunătăţesc. În mod firesc, este bine să nu le contestaţi opiniile şi autoritatea şi să nu le spuneţi că voi aveţi ultimul cuvânt.

Poveştile noastre de dragoste

În această lună, Jupiter vă ajută să consolidaţi relaţia cu partenerul de viaţă după data de 17.  Pentru a menţine climatul de armonie este posibil ca acesta să vă propună proiecte care să vă aducă avantaje în curând. După data de 22, evitaţi orice controversă.

Puncte sensibile: Sunteţi irascibili la veştile care sosesc prin intermediari. De asemenea, oboseala şi insomniile ar fi rivalii voştri care vă creează probleme.

Zilele favorabile : 3 este o etapă benefică pentru priorităţile financiare;  în data de 20 întâlnirile cu prietenii sunt de bun augur.

Zile nefavorabile:  Evitaţi deciziile importante pe plan sentimental în data de 8 , iar în 18 este bine să evitaţi eforturile fizice şi intelectuale .

Numerele şansei voastre:  6-7-12-14-17-18-24-29-34-48-49

Taurul (21 aprilie – 20 mai)

Proiecte şi tentaţii 

Dialogurile purtate cu anturajul în prima parte a lunii readuc în discuţie probleme din trecutul nu prea îndepărtat. Veniţi cu argumente obiective şi conflictul se poate stinge. În această lună, climatul de armonie poate fi asul vostru câştigător.

Consolidaţi relaţiile amicale

Starea voastră de spirit atrage şansele în afacerile şi iniţiativele preferate. Zilele de 11şi 12 sunt înconjurate de situaţii neprevăzute şi este bine să evitaţi orice conflict sau controversă în viaţa relaţională.Alături de prieteni, starea voastră de spirit se poate îmbunătăţi.

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

Comunicarea cu persoanele utile şi de decizie se îmbunătăţeşte după data de 21, iar această şansă vă sporeşte încrederea în viitoarele voastre reuşite. Persoanele de acelaşi sex vă susţin proiectele  curajoase.

Poveştile voastre de dragoste

Relaţiile sentimentale nu vor fi la înălţimea pretenţiilor voastre. Mai rece, mai distantă, persoana iubită vă testează răbdarea. Lucrurile se mai îndreaptă după data de 20, la intervenţia lui Cupidon, ambasadorul armoniei în viaţa cuplurilor.

Puncte sensibile : Temutele migrene se depărtează de voi după data de 21. În schimb, trebuie  să vă menajaţi gleznele şi rinichii şi să nu faceţi eforturi fizice în jurul datei de 15.

Zilele norocoase : în 12, călătoriile sunt însoţite de avantaje , iar 14 eate o dată benefică pentru sănătatea voastră.

Zile nefavorabile: În data de 22, evitaţi să semnaţi documente importante; 28 este o etapă care stimulează controversele.

Numerele şansei voastre: 1-10-18-27-28-30-32-36-37-45-48

Gemenii (21 mai – 21 iunie)

Proiecte şi tentaţii  

În iureşul noutăţilor pe care le primiţi, alegeţi soluţiile de conjunctură până în data de 18. Excursiile şi activităţile spirituale sunt foarte instructive pentru voi, iar în intervalul 9-13 vă  bucuraţi de o realizare deosebită. Tot acum, vă felicitaţi că în joburile care vă tentează puteţi să evitaţi rutina. Atenţie însă la detalii, îndeosebi în activităţile pe termen mediu.

Consolidaţi relaţiile amicale

Colaborările cu prietenii sunt avantajoase după data de 14, iar câştigurile alături de aceştia şi de rude sporesc după data de 19.

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

Sprijinul persoanelor influente se menţine îndeosebi în  intervalul 9-13, iar şefii voştri vor fi mai obiectivi. În această lună, vă implicaţi în proiecte mai deosebite, apreciate de colectivul în care activaţi, iar efectele financiare nu vor întârzia să apară. De aceea, încercaţi să păstraţi relaţiile de bună colaborare cu colegii şi mai ales cu şefii după data de 27.

Poveştile voastre de dragoste

În viaţa de cuplu plutesc norii suspiciunilor. Unii parteneri vor fi mai geloşi, alţii vor crede că atenţia persoanei iubite se îndreaptă mai mult spre alţi prieteni. Activităţile de divertisment  vor ocupa o bună parte din timpul vostru liber, iar în intervalul 16-21iulie predomină discuţiile cu partenerul de viaţă pe această temă.

Puncte sensibile

Afecţiunile acute şi cronice trebuie tratate cu toată seriozitatea; acestea se pot îmblânzi după data de  22. De asemenea, evitaţi sporturile dure şi protejaţi-vă zona capul după data de 26.

Zilele norocoase :  4 este un mesager al norocului pe plan financiar, iar 14 este o dată benefică pentru cariera voastră.

Zile nefavorabile:  Data de 1 nu vă aduce reuşitele aşteptate pe plan profesional ; în 23, în discuţiile cu anturajul apar controverse neaşteptate.

Numerele şansei voastre: 3-4-9-12-16-18-27-28-39-45-48-49

Racul ( 22 iunie-22 iulie)

Proiecte şi tentaţii

Este un interval încărcat de tot felul de noutăţi şi de activităţi suplimentare. Vă bucuraţi de sprijinul astrelor: Soarele, Mercur şi Venus străbat zodia voastră şi vă conferă energii sporite (19-22).  Jupiter vă ajută să sporiţi veniturile: În data de 17, vă tentează să investiţi în anumite proiecte de suflet, dar trebuie să schimbaţi ordinea priorităţilor. Unele defecţiuni ale obiectelor de folosinţă îndelungată vă obligă să le reparaţi şi aceste cheltuieli suplimentare vă strică socotelile.

Consolidaţi relaţiile amicale

În această lună, consolidarea relaţiilor amicale contribuie la revigorarea finaţelor voastre. Totodată, schimbări importante apar la locul de muncă şi veţi trăi clipe încărcate de emoţie pentru că vreţi să vă păstraţi locul de muncă. Documentaţi-vă foarte bine în privinţa proiectelor de anvergură, pentru că după data de 17 puteţi ieşi în evidenţă.

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

Relaţiile cu persoanele de decizie se îmbunătăţesc. În a doua parte a lunii, mai ales după 23, şefii voştri vor aprecia unele idei îndrăjneţe şi vă solicită să le concretizaţi.  De asemenea, nu încurajaţi cancanurile în anturajul vostru, în special în prima parte a intervalului, când acestea pot degenera în discuţii păguboase pentru voi.

Poveştile voastre de dragoste

În plan afectiv, relaţia cu partenerul de viaţă se poate consolida, exceptând intervalul 7-13, când acesta poate fi mai neliniştit , datorită problemelor profesionale. Data de 27 este un reper important pentru cuplurile cu mari probleme. Totuşi, există o şansă nesperată de reconciliere.

Puncte sensibile

Munca în exces va accentua irascibilirtatea voastră. Stresul este un duşman pentru voi, îndeosebi în primele două săptămîni ale lunii. După data de 16, implicarea voastră în activităţi practice vă ajută să vă eliberaţi de energiile negative. Orele de odihnă trebuie respectate îndeosebi între 14 şi 19 iulie.

Zile norocoase: 16  este o etapă benefică pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare; în 24 armonia  predomină în viaţa de familie.

Zile nefavorabile:  În 14, acordaţi atenţie problemelor voastre de sănătate;  în 23, nu încurajaţi controversele în viaţa de cuplu.

Numerele şansei voastre : 3-8-9-12-16-18-20-24-25-30-35-44

Leul (23 iulie – 23 august)

Proiecte şi tentaţii

Multe întâmplări teribile vă întâmpină în compania lui Jupiter. Acesta vă protejează proiectele prioriare şi vă ajută să ocoliţi tentaţiile păguboase. Veţi primi numeroase invitaţii şi trebuie să fiţi prezenţi la un protocol, să plecaţi la drum când nu vă gândiţi. Iulie este luna în care veţi relua activităţi abandonate şi veţi descoperi unde aţi greşit.

Consolidaţi relaţiile amicale

Partenerii de afaceri, dar şi prietenii voştri vă convoacă la discuţii pe teme de interes comun. Cele mai interesante soluţii apar în data de 19 când se conturează noi alianţe alături de persoane de renume. Nu sunt excluse intrigile de culise: nu uitaţi că pasărea pe graiul ei piere.

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

Totul depinde de modul în care vă prezentaţi opiniile. Chiar dacă nu aveţi un punct de vedere comun cu şefii voştri, nu trebuie să vă lamentaţi; de asemenea  nu vă exprimaţi nemulţumirea dacă munciţi mai multe ore în plus. După data de 16, trebuie să scoateţi în evidenţă calităţile voastre : generozitate şi încredere în propriile forţe.

Poveştile voastre de dragoste

În această lună, Cupidon vă aduce în cale multe ispite, dar viaţa afectivă nu va avea de suferit. Partenerii de viaţă vor fi nevoiţi să plece la un drum pentru a rezolva o problemă de familie- starea de sănătate a unei rude apropiate. Din 17,  începe o perioadă mai bună pentru majoritatea nativilor.

Puncte sensibile

Problemele de sănătate se adună în acest interval pentru că oboseala îşi pune amprenta asupra sănătăţii voastre: migrenele şi aritmiile sunt mai frecvente , mai ales după data de 21. Odihniţi-vă mai mult şi evitaţi eforturile fizice.

Zile norocoase : 18 este o etapă benefică pentru viaţa afectivă. În 24 puteţi conta pe o îmbunătăţire a situaţiei finaciare.

Zile nefavorabile : 28 nu este o etapă benefică pentru jocurile de noroc; în 29, preveniţi stresul şi oboseala.

Numerele şansei voastre: 5-8-10-11-16-19-23-24-32-40-41-44-

Fecioara (24 august – 22 septembrie)

Proiecte şi tentaţii

Este un interval favorabil pentru cultivarea relaţiilor sociale pentru că Jupiter le protejează.  Din data de 17, trebuie să ajungeţi la zi cu restanţele de orice natură. Orice promisiune lansată în ultima vreme trebuie s-o onoraţi pe parcursul acestei luni, cu excepţia zilelor de 12 şi 18, pentru aceste zile nu vă poartă noroc.

Consolidaţi relaţiile amicale

Relaţiile cu partenerii de afaceri şi cu prietenii sunt favorizate în acest interval. Propunerile voastre vor fi foarte apreciate când veţi discuta la concret capitolul “proiecte comune”.  În acelaşi timp, nu vă pierdeţi timpul în proiecte minore şi nu este momentul să vă retrageţi din viaţa publică.

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

Configuraţia astrală favorizează comunicarea cu persoanele influente din anturaj , îndeosebi până-n data de 13.  Şefii voştri direcţi vor împărtăşi punctele voastre de vedere inedite. Acum, trebuie să sistematizaţi unele informaţii deosebite până-n data de 18, pentru că astfel veţi prinde “trenul” unei şanse.

Poveştile voastre de dragoste

În acest interval, sentimentele voastre sunt profunde. Tot acum,  vă împăcaţi cu gândul că relaţia voastră trebuie consolidată în continuare. O nouă strategie se conturează în cazul cuplurilor cu probleme în ultimele zile ale lunii.

Puncte sensibile

Toate problemele de sănătate apar din cauza stresului şi alimentaţiei. Chiar dacă în teorie sunteţi aşi în această privinţă, este momentul să vă protejaţi ficatul, sitemul nervos şi să nu ridicaţi greutăţi. Respectaţi programul de odihnă şi dieta cu multe fructe şi legume bogate în vitamine din complexul B şi calciu: salată verde, varză şi broccoli.

Zile norocoase : 4 este o dată favorabilă pentru investiţii mai deosebite; în 11, sunt favorizate proiectele de divertisment.

Zile nefavorabile: în 12, evitaţi certurile cu rudele;  în 18, nu face nicio investiţie:

Numerele şansei voastre :4-8-13-15-16-22-25-26-34-40-44-49  .

 

 

Imagine

 

 

Balanţa (23 septembrie – 22 octombrie)

Proiecte şi tentaţii

Pentru proiectele importante-în carieră şi în afaceri, trebuie să acţionaţi în primele două săptămâni; după aceea, şansa nu vă mai surâde în aceeaşi măsură. Dacă apare o ofertă de colaborare foarte ispititoare, prudenţa este foarte necesară. Orice amănunt contează pentru ca o sumă importantă de bani să vă parvină la sfârşitul acestei lui.

Consolidaţi relaţiile amicale

Iniţiativele originale vor fi foarte apreciate de persoanele de decizie. Oportunităţi de realizare există şi sunt în legătură directă cu prietenii voştri specialişti întru-un domeniu de activitate; totuşi, aceştia pun condiţii destul de riguroase şi trebuie să ajungeţi la un consens- cu tact, fireşte .

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

Şefii voştri direcţi apreciază iniţiativele originale. În cazul vostru, trebuie să vă reamintiţi proverbul: “Tonul face muzica”. Dacă veţi pleda cu tact în favoarea iniţiativelor voastre până-n data de 16, vi se poate împlini o dorinţă.

Poveştile voastre de dragoste  

Este un interval destul de promiţător, pentru că orgoliile voastre nu se mai duelează. Treptat-treptat veţi renunţa la reproşuri, iar intervenţia părinţilor în viaţa voastră va fi discutată cu mult calm. De unde atât calm?. O veste importantă vă convinge că o porţie de înţelepciune poate să facă minuni pe toate planurile.  Data de 26 poate sta la temelia iubirii voastre.

Puncte sensibile

Energia fizică este la cota plus, în prima parte a intervalului, dar starea de iritare se menţine pe parcursul celor 14 zile. Cele mai multe necazuri le aveţi din cauza hranei. Terapiile naturiste vă ajută destul de mult şi vor ameliora circulaţia periferică şi problemele biliare. Este important să le acordaţi atenţia cuvenită.

Zile norocoase : Data de 1 iulie este în avantajul celor care lansează noi iniţiative. În 8, puteţi conta pe succesul activităţilor intelectuale.

Zile nefavorabile : În 22 este bine să evitaţi excesele de orice natură şi să vă menajaţi starea de sănătate. Dacă trebuie să faceţi o deplasare, ocoliţi data de 28 iulie.

Numerele şansei voastre:6-12-15-18- 19-24-27-33-36-42- 45.

Scorpionul ( 23 octombrie -22 noiembrie )

Proiecte şi tentaţii
Veşti bune pentru voi! Şi zodia voastră se bucură de avantajele schimbărilor care apar acum. Marte revine în semnul vostru după o absenţă de doi ani. Acum puteţi lua decizii importante, poate mai regide, dar în nici un caz greşite. În schimb, micul benefic, Venus, vine în zodia voastră şi puteţi să faceţi faţă tentaţiilor, să vă bucuraţi de un strop de relaxare.

Consolidaţi relaţiile amicale  

Adaptarea la conjunctura zilei devine un imperativ, mai ales în intervalul 7-11, destul de agitat. Dacă lucraţi cu sume de bani importante, fiţi prudenţi şi socotiţi de mai multe ori. Prietenii de mare încredere vă sunt de mare ajutor, dar în relaţiile cu colegii de secţie pot interveni tot felul de situaţii neaşteptate şi, în a doua parte a lunii, să fiţi foarte descumpăniţi. Când sunteţi nervoşi, evitaţi să luaţi decizii importante .

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

Reflectaţi îndelung asupra deciziilor importante şi nu răspundeţi provocărilor !  Dacă vă înarmaţi cu această deviză, şansele voastre de a scăpa de doi duşmani declaraţi sporesc considerabil. Şefii vor aprecia  tacit tactul vostru.

Poveştile voastre de dragoste

Este o perioadă favorabilă pentru viaţa afectivă. Rănile sufleteşti se vindecă mai repede şi entuziasmul sentimental este un trofeu pe care-l meritaţi. Pentru persoanele singure, intervalul 1-14 iunie aduce o mare noutate şi Cupidon este maestru de ceremonii.

Puncte sensibile

Grijile financiare şi replicile persoanelor acide din anturaj vă fură energia. De aceea şi durerile de cap, şi indigestiile sunt mai frecvente, cel puţin până-n data de 26.  Vă deranjează mult faptul că nu sunteţi în formă, dar partenerul de viaţă poate fi un tonic pentru voi în momentele critice. Abia după data de 27, starea de sănătate se îmbunătăţeşte în mod considerabil; un strop de nelinişte tot mai rămâne.

Zile norocoase :  Ziua de 2 este de bun augur pentru problemele voastre finaciare. În 12, dacă trebuie să călătoriţi, puteţi pleca liniştiţi la drum pentru că rezolvaţi ceea ce v-aţi propus.

Zile nefavorabile: Zilele de 23 şi 25 nu sunt favorabile comunicării ; nu discutaţi în contradictoriu.

Numerele şansei voastre: 3-5-12-14-15-21-23-32-38-41-48

Săgetătorul ( 23 noiembrie-21 decembrie)

Proiecte şi tentaţii

Acţionaţi cu fermitate şi primiţi cu entuziasm ofertele de afaceri şi de colaborare, în prima parte a lunii. Etapa 11-15 este foarte avantajoasă pentru lansarea noilor proiecte. După data de 16, entuziasmul vostru pentru noutăţi scade treptat datorită oboselii acumulate. Proiectele pe termen lung sunt importante pentru progresul vostru profesional şi descoperiţi persoane abile şi dornice să investească practic în proiecte comune. Nu acţionaţi la primul impuls .

Consolidaţi relaţiile amicale

Vestea cea mare se referă la o reuşită profesională. Veţi constata cam târziu că cineva vă urmăreşte din umbră. Veţi fi tentaţi să lăsaţi ca lucrurile să evolueze în mod firesc, dar nu este bine. Lămuriţi cauza unor nemulţumiri din anturajul vostru şi consolidaţi relaţiile cu persoanele de care v-aţi detaşat în mod subiectiv. În intervalul 21-29, consultaţi-vă cu specialiştii în chestiuni care privesc investiţii importante.

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

Acum retuşaţi unele proiectele abandonate pentru că aţi descoperit unele soluţii practice. Aceste completări le faceţi destul de repede, pentru că reuşiţi să depăşiţi  şi unele obstacole de mentalitate după data de 21.

Poveştile voastre de dragoste

În viaţa de cuplu vă bucuraţi de înţelegerea pe care o manifestă persoana iubită; în acelaşi timp, sunteţi mândri de reuşitele persoanei iubite şi puneţi la punct chestiuni care vă interesează în egală măsură pe amândoi.

Puncte sensibile

În aceste zile vă interesează în mod expres părerea anturajului despre voi. Pentru că starea de oboseală se ameliorează sunteţi mai activi şi după atâta amar de vreme, după mai bine de patru luni, deveniţi liderii activităţilor curajoase pe termen lung..

Zile norocoase :  În data de 11descoperiţi soluţii foarte originale pentru problemele voastre profesionale şi de afaceri. În 18, şi implicarea voastră în proiecte financiare se dovedeşte de bun augur.

Zile nefavorabile: Mult tact în relaţiile cu persoanele din anturaj în data de 8; în 28 evitaţi orice fel de excese pentru că sănătatea voastră lasă de dorit.

Numerele şansei voastre: 2-7-11-16-17-25-29-33-34-38-43-47

Capricornul (22 decembrie – 20 ianuarie)

Proiecte şi tentaţii  

Pentru voi, Capricornii, încrederea este aliatul care vă poate susţine , pas cu pas, şi nu mai păşiţi prudenţi în orice demers.  Desigur, că vor fi momente în care vă agitaţi pentru unele veşti care întârzie. În principiu, veţi fi mai flexibili. Dacă participaţi la proiecte de grup, încercaţi să le rezolvaţi până în data de 18, pentru că şansele voastre sunt apreciabile până atunci. Nu trebuie să vă tenteze şi alte oferte profesionale care apar prin intermediul femeilor din anturaj.

Consolidaţi relaţiile amicale

În aceste zile vă propuneţi să înaintaţi pe anumite coordonate. Sunteţi de acord cu proiectele de grup, începând din data de 2. Afacerile preferate care au bătut pasul pe loc vor fi o ţintă privilegiată, dar există colegi care ar putea să vă pună o piedică tocmai când vă este lumea mai dragă.

Diplomaţie în relaţiile cu şefii     

Sunteţi consecvenţi şi vreţi să nu vă abateţi de la priorităţile programate. Pentru ca totul să iasă strună, este firesc să  nu fiţi prea îndrăzneţi şi să nu lansaţi opinii personale , după data de 20, în mod deosebit.

Poveştile voastre de dragoste

Climatul de armonie cu prietenii şi colegii influenţează în bine starea voastră de spirit în viaţa de familie şi de cuplu, îndeosebi până în data de 17, când Jupiter este aproape de voi. Profitând de acest atu, în viaţa de familie reuşiţi să scăpaţi de suspiciuni şi farmecul personal se face remarcat. Desigur, pentru cei care vreţi să plecaţi în concediu, în a doua parte a lunii, vă puteţi distra şi relaxa excelent, ca în vremurile cele mai bune.

Puncte sensibile

În acest interval, vă străduiţi să acţionaţi la timp şi să onoraţi  priorităţile. Nu este prea uşor să împliniţi aceste deziderate pentru că starea de  sănătate nu urcă la cota performanţelor: problemele respiratorii şi reumatice vă sâcâie o vreme. De teamă, în a doua parte a intervalului, mulţi Capricorni vor fi hotărâţi să facă multe investigaţii.

Zile norocoase :  În data de 8 veştile bune sosesc din zona finaţelor; mai mult, noutăţile primite în data de 27 vă readuc liniştea sufletească la capitolul Sănătate.

Zile nefavorabile:  În 21, apar o serie de încurcături care vă determină să fiţi prudenţi pe plan profesional; În 28, nu faceţi investiţii pe termen scurt pentru că nu vor fi profitabile.

Numerele şansei voastre: 1-3-10-12-19-21-28-30-33-37-38-46

Vărsătorul ( 21 ianuarie –18 februarie)

Proiecte şi tentaţii

În această perioadă vă puteţi întâlni cu rudele şi cu prietenii voştri de suflet. Pentru proiectele de ultimă oră depuneţi eforturi importante pentru a le finaliza la timp. Totuşi, o şansă  bună pentru câştiguri suplimentare apare în intervalul 9-14. Vă tentează să vă înscrieţi în cursa unor competiţii suplimentare, dar vocea intuiţiei vă şopteşte să terminaţi activităţile care sunt în derulare.

Consolidaţi relaţiile amicale

Profitaţi de iniţiativele comune cu prietenii voştri şi faceţi tot posibilul să păstraţi armonia în anturajul în care vă desfăşuraţi activitatea. În a doua parte a lunii, atmosfera este mai relaxată, chiar dacă va exista şi un “cui al lui Pepelea”. Prieteniile, atât de importante în viaţa personală, vor trece un test dur, de scurtă durată, spre sfârşitul lunii.

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

Acum trebuie să dovediţi persoanelor influente că puteţi soluţiona unele proiecte restante, că sunteţi mai flexibili şi dispuşi să colaboraţi fără rezerve în activităţi pe termen lung. Competenţa şi loialitatea faţă de anturaj sunt coordonate pe care trebuie să înaintaţi zi de zi, pentru ca şefii voştri să nu mai ţină seama de cancanurile din jur.

Poveştile voastre de dragoste

Traversaţi o etapă favorabilă pentru viaţa de familie şi de cuplu. Persoanele singure vor face cunoştinţe interesante, chiar la serviciu, şi se vor bucura de o viaţă socială bogată, alungând singurătatea. Este plăcut pentru voi să primiţi complimente, să vedeţi că farmecul personal este apreciat chiar de cine trebuie.  În general, relaţia cu partenerul de viaţă se consolidează mai mult decât până acum. Din data de 17, veştile surpriză vă întâmpină destul de des.

Puncte sensibile

În acest interval  nu este cazul să ignoraţi unele semnale trase organism: ficatul protestează când faceţi excese culinare-grăsimi şi condimente. Şi inima vă cere o perioadă de graţie . Energia pe care o aveţi nu trebuie să vă inducă în eroare şi să forţaţi organismul să facă eforturi nefireşti.

Zile norocoase : Şi pentru voi data de 1iulie este benefică din punct de vedere financiar. În 18, bucuriile apar în viaţa de familie.

Zile nefavorabile:  25 nu este benefică pentru Vărsătorii care vor să obţină o aprobare; 28 nu este o zi favorabilă pentru speculaţii şi pentru jocurile de noroc.

Numerele şansei voastre:4-8-13-17-20-22-26-28-30-31-35-49

Peştii (19 februarie – 20 martie)

Proiecte şi tentaţii

În această lună se remarcă interesul pentru priorităţile  profesionale şi pentru debuturi în noi domenii de activitate. Starea de spirit este foarte bună şi munca susţinută va fi apreciată de persoanele influente. De aceea, încercaţi să vă întreceţi pe voi înşivă :căutaţi şi găsiţi resurse pentru a vă adapta la cerinţele cotidiene. Sigur, vă tentează şi unele deplasări în zone exotice sau în spaţii cu o încărcătură spiritulă deosebită . În această privinţă etapa favorabilă se conturează mai ales în intervalul 7-13.

Consolidaţi relaţiile amicale  

Comunicarea cu prietenii de familie şi colegii loiali este bună. Împreună veţi demara iniţiative plăcute şi rentabile într-un viitor apropiat. În privinţa relaţiilor de muncă, Jupiter vă inspiră în continuare, iar efectele acestei stări de spirit vor fi durabile, timp de un an. De aceea, veţi fi mai puţin stresaţi din punct de vedere financiar, iar intervalul 11-15 vă aduce şanse foarte interesante.

Diplomaţie în relaţiile cu şefii

În relaţiile profesionale, veştile utile, care sosesc din surse  discrete, sunt un excelent ghid până-n luna octombrie. În discuţiile pe care le purtaţi cu şefii voştri în primele două săptămâni ale lunii stabiliţi anumite strategii; acestea vor fi  benefice şi pentru proiectele voastre de suflet.

Poveştile voastre de dragoste

Zeiţa Fortuna şi Cupidon pun la cale tot felul de planuri pentru că vor să vă simţiţi foarte bine în această vară. Rănile sufleteşti ale celor care au avut probleme în cuplu se vindecă  cu ajutorul energiilor pozitive din jur. În acelaşi timp, multe emoţii se adună în sufletul vostru în acest interval legate de etape de viaţă inedite. Burlacii vor fi  atraşi în mrejele lor de persoane abile de sex opus, iar Cupidon veghează asupra situaţiei din culise.

Puncte sensibile

În acest  interval moralul vostru este la o cotă  de invidiat. Vigoarea merge şi ea pe aceste urme. Este important să alegeţi hrana adecvată acestui sezon, pentru a evita problemele de sănătate. După data de 17, pofta de mâncare va fi greu de ţinut în frâu, iar ficatul şi bila merită o atenţie în plus.

Zile norocoase : Pentru proiectele de călătorie, data de 3 este foarte avantajoasă; pentru rezolvarea unor probleme financiare, contaţi pe data de 28.

Zile nefavorabile:  Evitaţi să faceţi investiţii în data de 6;  în 18  alegeţi cu prudenţă hrana preferată: câte puţin din toate ar fi deviza ideală pentru ca starea de sănătate să nu aibă de suferit.

Numerele şansei voastre: 5-9-14-18-19-23-27-30-32-36-40-41-45

 

Imagine

 

Posted 1 iulie 2014 by marianzidaru in ASTROLOGIE / NUMEROLOGIE

One response to “HOROSCOPUL COMPLET AL LUNII IULIE 2014 – Proiecte rentabile, parteneriate avantajoase, şanse pe plan financiar, în dragoste şi la jocurile şansei.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pingback: HOROSCOPUL COMPLET AL LUNII IULIE 2014 – Proiecte rentabile, parteneriate avantajoase, şanse pe plan financiar, în dragoste şi la jocurile şansei. | radupopescublog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea este fidelitatea" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu (Pui mic)

Din suflet pentru suflet!

%d blogeri au apreciat: