ESTE TIMPUL SA TE PORNESTI – cum sa iti asumi propria PUTERE   1 comment


 

Explorând mai întâi unde credem că nu suntem puternici, putem apoi să identificăm unde se află puterea noastră ca indivizi.

Cele mai vaste întrebări pe care ni le putem pune ca fiinţe omeneşti şi adeseori primele întrebări pe care le punem când ne trezim pentru prima dată sunt „Cine sunt eu?”  „Care este misiunea mea?” „Cum pot să devin/să-mi exprim sinele meu cel mai înalt?” „De ce suntem aici?” „Cum stau lucrurile pe planeta asta?”

Unul dintre cele mai subtile lucruri de aflat este că ne limităm propria capacitate de a vedea răspunsurile la aceste întrebări prin restricţii la nivel energetic, mental, emoţional şi perceptual. Ne AUTOLIMITĂM. Şi de ce facem aceasta? Din cel puţin două motive: unul este pentru a putea juca jocuri limitate, în intervalul unor parametri limitaţi şi cel de-al doilea este din teama că dacă devenim complet nelimitaţi îi vom răni pe ceilalţi.

Toate aceste restricţii reflectă frica pe care o avem faţă de propria noastră PUTERE.

Ce este puterea?

Puterea este capacitatea de a face şi este CHI.

Cu cât avem o capacitate mai mare de a face, şi cu cât mai mult Chi, cu atât suntem mai „puternici”. Atât în viaţa proprie cât şi în societate în general. Ca exemplu, banii reprezintă Chi-ul şi capacitatea de a face. Dacă ai avea 20 de miliarde de dolari în bancă, ai fi capabil să faci mai mult decât eşti capabil să faci acum? Aceasta aduce banii înapoi din toate încâlcelile energetice şi incorectitudinile cu care au fost nuanţaţi la rolul lor cel mai simplu: de reprezentare a puterii (chi sau capacitate de a face). Programul de autogratificare versus împuternicirea experienţei noastre colective este foarte evident atunci când ne uităm la ce am face cu toată această putere.

Suntem învăţaţi din mereu şi mereu că puterea corupe, puterea este folosită abuziv, că ne va cuceri şi ne va conduce, că puterea este REA. Cine ne învaţă asta? Oamenii care au puterea. Acum, în aceste două propoziţii de mai sus, înlocuiţi cuvântul „putere” cu cuvântul „bani” şi veţi începe să dobândiţi o senzaţie mai adevărată despre cum suntem de acord să fim lipsiţi de putere, chiar şi în reţelele „new age”: Suntem învăţaţi din nou şi din nou că banii corup, banii sunt folosiţi abuziv, că ne vor cuceri şi ne vor conduce, că banii sunt RĂI. Cine ne învaţă asta? Oamenii cu bani.

Adevărul este că relaţia dintre manifestarea propriei puteri, bogăţie şi capacitatea de a face şi Chi este adeseori egală cu modul în care ne simţim faţă de putere şi modul în care ne simţim faţă de bani. Şi aceasta NU ESTE O COINCIDENŢĂ.

Suntem învăţaţi să ne temem şi să ne respingem propria putere şi să simţim că banii sunt răi chiar de la începutul vieţii noastre. Suntem învăţaţi asta de către exact acei oameni care au ei înşişi puterea, pentru că dacă ne-am da seama, ne-am asuma şi ne-am folosi propria putere, puterea lor s-ar arăta drept ceea ce este, nimic altceva decât fum şi oglinzi. Aceiaşi oameni care au creat un model financiar care este într-adevăr nimic mai mult decât fum şi oglinzi care deviază tot chi-ul, banii şi puterea direct către ei.

Cine sunt „ei”? Ei sunt fiecare dintre aceia pe care i-ai aşezat într-o poziţie de autoritate faţă de tine. Oricine îţi poate spune ce să faci şi tu vei face chiar dacă simţi acel lucru ca fiind greşit. Orice persoană căreia i-ai acordat capacitatea de a lua lucruri din viaţa ta fără „consimţământul” tău, lucruri precum un post, electricitate, apă, adăpost, mâncare, comunicare, iubire, confort, bucurie… Orice persoană care simţi că este „de vină” pentru suferinţa, durerea, nefericirea ta sau suferinţa, durerea şi nefericirea altora.

„Ei” sunt PROPRIA noastră creaţie menită să ne oprească să fim puternici. Este ca o buclă ce se auto-întreţine.

Prin urmare, unde se află PUTEREA TA?

Acolo unde propria-ţi curiozitate, bucurie, inspiraţie şi pasiuni sunt aprinse. O combinaţie între lucrurile la care „eşti bun” şi cele pe care „îţi place enorm să le faci”.

Priveşte în jurul tău prin cameră chiar acum, sau dacă te afli într-un loc public, priveşte-ţi hainele şi ceea ce ai în buzunare, în rucsac, în geantă sau alte obiecte personale.  Uită-te la istoricul din browserul programului de Internet.

Vor ieşi la suprafaţă anumite teme. O culoare, un stil, o perioadă istorică, o tehnologie, o întrebare, o teorie, o bilitate, ceva va ieşi în evidenţă mai mult decât alte lucruri.

Unul dintre ele ar fi interesul pe care-l ai în propria conştiinţă extinsă (ascensiune) şi în propria dezvoltare. Eşti aici pentru a FI treaz/ă.

Acum aruncă o privire spre oamenii cu care te înconjori în viaţa ta personală. Cei cu care ai cele mai multe mesaje, e-mailuri, conversaţii, cei cu care petreci cel mai mult timp. Aceştia sunt oameni care îţi reflectă spre tine realitatea pe care o creezi, puterea pe care o foloseşti, şi, foarte important, puterea pe care o suprimi.

Uită-te la toate comunicările pe care le-ai avut cu aceste persoane principale în ultimele cinci zile. Analizează subiectele abordate, cuvintele pe care tu şi ei le-au folosit cel mai mult şi direcţia principală a energiei (a fost spre ridicarea nivelului tău şi al lor de vibraţie sau spre scăderea lui?).

Acum, această parte a exerciţiului este interesantă: imaginează-ţi toate aceste persoane ca având putere absolută asupra realităţii, având putere şi chi nerestricţionate. Acum vei obţine o idee foarte elocventă şi despre unde se află propria ta putere şi despre unde îţi restricţionezi puterea.

sursa : https://ascension101.com

 

 

One response to “ESTE TIMPUL SA TE PORNESTI – cum sa iti asumi propria PUTERE

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pingback: ESTE TIMPUL SA TE PORNESTI – cum sa iti asumi propria PUTERE | radupopescublog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea este fidelitatea" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu

Din suflet pentru suflet!

%d blogeri au apreciat: