MAREA MAJORITATE A ” TREBUIE „-urilor VOASTRE SUNT FACTORI DE STRES AUTO-IMPUSI   3 comments


Această perioadă  de așteptare – spațiul calm și aparent  gol de dinaintea marii treziri – poate fi și este cu adevărat tulburătoare pentru mulți dintre voi.  Așteptați într-o excitantă anticipare un eveniment de o semnificație enormă care ar putea să se producă în orice moment , și totuși parcă nu se petrece nimic care să-l producă.
 
Datorită obsesiei voastre în ceea ce privește timpul, acest aspect al iluziei s-a intensificat în ultimele decenii într-o asemenea măsură încât așteptarea răbdătoare, relaxată a devenit foarte stresantă pentru voi. Și, desigur, stresul se autoîntreține singur. Este foarte important pentru voi să vă detașați în mod regulat în fiecare zi de  acest stres legat de timp pe care se pare că viața în iluzie vi-l impune. Dar nu ea o face. Voi vi-l impuneți singuri prin faptul că permiteți să fiți conduși de ” trebuie ” și trebuie are aproape întotdeauna atașat un element  intens de timp.
 
Uitați-vă la toate aceste trebuie și decideți dacă acestea sunt într-adevăr atât de importante pe cât le credeți voi că ar trebui să fie. Dacă priviți în urmă la viețile voastre la ce trebuia făcut și nu s-a făcut, veți putea vedea destul de clar că viața nu s-a oprit când acestea au rămas nefăcute, le-a tratat doar cu indiferență.  Și este foarte clar că marea majoritate a acestor trebuie au fost factori de stres auto-impuși de o foarte mică importanță , a căror singur rezultat a fost să vă facă să vă simțiți vinovați – și mai mult stres!
 
Făcând pauze frecvente pe parcursul unei zile pentru cât de puțin, o jumătate de minut, și punând la îndoială presiunea timpului la care singuri vă supuneți , sau la care le permiteți altora să vă supună, vă permiteți să vă reevaluați prioritățile reducând astfel nivelul stresului. Reducând stresul reduceți anxietatea și vă permiteți să acceptați fluxul vieții așa cum este, iar așteptarea poate deveni chiar plăcută deoarece în adâncul vostru voi știți că vă veți trezi – și prin urmare nu aveți de ce să vă faceți griji.
 
În momentele voastre de stres este nevoie să vă concentrați atenția pe Iubirea care este îngropată în adâncul fiecăruia dintre voi. Atunci când stresul sau loviturile vă copleșesc , întoarceți-vă instantaneu la acea energie divină din voi. Amintiți-vă că voi sunteți Iubire, deoarece din ea ați fost creați, iar creațiile divine ale lui Dumnezeu sunt expresii constante, eterne și imuabile ale Lui Însuși. Nu ați fost și nu veți fi niciodată separați de El – asta ar fi anihilarea, distrugerea totală, adică o imposibilitate. Ați fost creați din Iubire și  în bucuria de a experimenta infinita, extatica fericire care este starea care cuprinde veșnic toată creația.
 
Voi ați ales să vă imaginați o altă stare și astfel s-a născut iluzia. Dar timpul ei a trecut, și voi sunteți gata să vă treziți la starea voastră adevărată. În Realitate orice nu este din Iubire, sau este în opoziție cu Iubirea, nu există și nu poate exista deoarece nu este real. Voi sunteți în continuare prinși în concepte, atitudini și comportamente iluzorii și în timp ce continuați să o faceți, voi rămâneți adormiți. Este chiar atât de simplu. Numai în somn imaginația voastră poate derula revolte, provocând haos, confuzie și o profundă lipsă de armonie.
 
Deși pentru foarte, foarte mulți dintre voi, aparenta voastră realitate – iluzia – este într-adevăr un coșmar, voi sunteți foarte reticenți în a vă elibera de ea. Vă este familiară, și vă imaginați că dacă continuați să munciți din greu în ea, o puteți îmbunătăți și să creați eventual un fel de stat Utopic în care toți pot locui în pace și prosperitate. Și, deoarece, voi ați uitat cine sunteți , voi sunteți îngroziți că dacă vă eliberați de ea, voi veți înceta să mai existați. Acest lucru este imposibil. Numai iluzia poate fi încheiată, și asta se va întâmpla atunci când în mod colectiv vă veți elibera de ea.
 
Deci, de acum, înainte soldați, în speranța că știința va fi capabilă să învingă moartea, îmbătrânirea și toate bolile, în timp ce o mai bună educație va duce la o conducere mai înțeleaptă în toate domeniile activității umane, astfel  încât probabil, Utopia să se realizeze.
   
Utopia este o iluzie! Este un concept visat în iluzia de a vă oferi speranță. Dar este o speranță falsă deoarece ea depinde de reguli și reglementări  exterioare care sperați să fie capabile să creeze și să fie impuse în beneficiul  tuturor. A impune reguli din afară este în completă opoziție cu darul liberului arbitru pe care Dumnezeu vi l-a dat.
 
Liberul arbitru este un aspect al Iubirii. El este în fiecare dintre voi. În starea iluzorie sau de visare pe care o experimentați în prezent, voi aveți un ego care se opune în mod constant , deoarece se vede pe sine ca separat și nevrednic, luptându-se să supraviețuiască într-un mediu inospitalier și ostil. În Realitate liberul arbitru este calea prin care în mod constant toți interacționează într-un mod iubitor unul cu celălalt ca o Ființă inseparabilă, divină, una cu Dumnezeu și cu fiecare – voința Unuia este voința Tuturor!
 
Atunci când vă eliberați sau vă desprindeți din acea stare iluzorie în care păreți a fi prinși – și aceasta este sarcina sau călătoria voastră și ea nu vă va răpune – totul va deveni clar ca și cum vălul sau ceața confuziei  și ignoranța se dizolvă în strălucirea Realității care este tot ceea ce există.  Totul este în grija divină, deci nu vă luptați, nu refuzați, nu respingeți ca irelevant pentru că nu există nimic altceva și destinul vostru inevitabil este să vă treziți din vis. Puteți să-l amânați prin refuzul de a vă trezi, dar de ce ați face-o? Nu vă aduce decât suferințe inutile, și, evident, ați avut mai multe decât v-ați dorit vreodată.  Predați-vă voința voastră (micul și imaginarul vostru ego ) lui Dumnezeu și treziți-vă în bucurie.
 
Fratele vostru iubitor, Isus.
 
 Multumesc pentru traducere Poka Monica
sursa :http://atingereaiubirii.blogspot.ro

3 responses to “MAREA MAJORITATE A ” TREBUIE „-urilor VOASTRE SUNT FACTORI DE STRES AUTO-IMPUSI

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pingback: MAREA MAJORITATE A ” TREBUIE “-urilor VOASTRE SUNT FACTORI DE STRES AUTO-IMPUSI | radupopescublog

  2. Pingback: FACTORI DE STRES AUTO-IMPUSI – TREBUIE | ☼ Raza de soare ☼

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea este fidelitatea" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu

Din suflet pentru suflet!

%d blogeri au apreciat: