A CINCEA DIMENSIUNE   1 comment


Realitatea celei de A CINCEA DIMENSIUNI poate fi percepută doar prin INIMĂ.
Tranziţiile dimensionale ale frecvenţelor celei de-a patra şi a cincea dimensiuni sunt activate mai întâi în interiorul fiecăruia dintre noi care descoperim CHEIA SPRE INIMĂ şi reconectarea noastră cu DUMNEZEU. Din momentul în care Pământul va fi populat cu suficienţi oameni ai celei de-a patra dimensiuni, noi începem să ducem planeta în cea de A CINCEA DIMENSIUNE.
Portalul inimii devine o CHEIE şi un instrument pentru readucerea noastră în locul nostru din frăţia omului. Acest simbol are mai multe portaluri dimensionale.
Aşadar, haideţi să începem cu partea de jos, cu simbolul pe care ştim acum că este simbolul pentru OM. Nu orice OM, ci un om universal care l-a manifestat şi preamărit pe DUMNEZEU printr-un spirit de neutralitate.
Aşadar, noi avem la baza tranziţiei noastre spre A CINCEA DIMENSIUNE un om pământean care trăieşte în toleranţă şi vibrând într-o stare amplificată a UNITĂŢII. Acest simbol de bază al omului este acum un simbol dimensional şi, dacă vă plasaţi în centrul cercului şi vă concentraţi VOINŢA asupra expansiunii acestui simbol, veţi vedea cercul cel mai mic crescând tot mai mare şi mai mare, luând cu el cercul din centru şi lăsând cercul cel mai mare la bază. Avem acum un cerc spiralat dimensional şi putem face acelaşi lucru mergând în cealaltă direcţie. Atunci avem vortexul spiral al energiei creaţiei divine. Putem să conectăm capetele spiralelor cu alt cerc şi să ne spiralăm în afară într-o TRANZIŢIE CONŞTIENTĂ, ajungând la reuniunea cu MINTEA LUI DUMNEZEU.
Aceste spirale sunt vârtejuri de intenţie divină, O SFÂNTĂ REUNIUNE cu ESENŢA SUFLETULUI nostru, UNIUNEA cu adevărata noastră casă în paradis, cu DUMNEZEU. Acum, în timp ce pornim pe drumul care pleacă de la simbolul OMULUI din partea de jos, mergem pe drumul comunicării spirituale cu propria noastră unitate, ieşind transformaţi din neutrul simbol al omului. Ne plimbăm prin praful cosmic şi realizăm conexiunea noastră cu infinitele întinderi ale spaţiului şi timpului. Ne învârtim în jurul nostru, iar acest drum devine un tub circular de lumină, nu orice lumină, ci o lumină aurie atotcuprinzătoare, de armonioasă completare. Lumina aurie din acest tub circular emite explozii incandescente scânteietoare ce penetrează dimensiunile exterioare ale tubului. Aceste explozii devin alte lumi, învârtindu-se una în jurul celeilalte şi avântându-se prin întunecimea unui univers expansibil şi pliabil.
Aceste lumi rotitoare se avântă dincolo de ceea ce putem noi vedea şi se instalează într-o altă cameră din PALATUL SFÂNT AL LUI DUMNEZEU.
Termenul A CINCEA DIMENSIUNE şi simbolul pentru acest cuvânt are înţelesuri şi dimensiuni care ne intrigă. Călătoria noastră prin tubul auriu a fost plină de lumină şi cunoaştere şi suntem pe deplin mulţumiţi să traversăm aceste holuri sacre spre eternitate. Cu toate acestea simţim că ceva ne cheamă mai departe în sus, departe de toată cunoaşterea pe care am acumulat-o până acum. Ne este oarecum teamă de ceea ce se află deasupra acestui tub auriu. Cu toate acestea însă noi începem să ne armonizăm cu cuvântul iubire şi începem să avansăm cu viteză mare prin interiorul acestui tub auriu. Începem să ne simţim emoţionaţi, pe măsură ce începem să vedem o lumină strălucitoare deasupra capului nostru. Auzim cântările îngerilor şi simţim un fâlfâit de aripi aurii. Aripile aurii ne învăluie şi pentru un moment nu putem vedea nimic, iar apoi, fiinţa angelică se apropie şi şopteşte……. BINE AI VENIT, (NOI) TE AŞTEPTAM.

 

Viziunea care se află în faţa ochilor voştri este o expresie amplă a iubirii, o lume de splendori aurii şi acorduri muzicale atât de dulci şi de minunate încât începeţi să plângeţi. Însă nu vărsaţi lacrimi, ci perle argintii cad din ochii voştri. Vorbiţi şi sunete de harpă emană tremurător în spaţiul din jurul vostru. Râdeţi şi clopoţei magici sună ca şi cum ar fi fost chemaţi să răspundă. Începeţi să vă reamintiţi câte ceva din toate acestea şi vă întrebaţi de cât timp aţi fost departe de această lume aurie magică. Sunt atât de multe de explorat şi de reamintit şi abia aşteptaţi să începeţi. Descrierea de mai sus este ceea ce ne aşteaptă în cea de A CINCEA DIMENSIUNE. Ar trebui să avem cu toţii atitudinea că ABIA AŞTEPTĂM SĂ ÎNCEPEM. S-ar putea să recunoaşteţi simbolul pentru cuvântul CUNOAŞTERE chiar în centrul acestui cerc situat în partea de sus. Aceasta este CUNOAŞTEREA ce aparţine celei de A CINCEA DIMENSIUNI, pe care ne străduim să o dobândim pe această planetă.
SPIRELE celei de A CINCEA DIMENSIUNI aşteaptă de asemenea să fie explorate, pe măsură ce ies din acest cerc situat în partea de sus. Nu ne vom afla la destinaţia noastră finală când vom trăi în A CINCEA DIMENSIUNE, dar pentru moment noi vom rămâne aici şi apoi vom trece la AMINTIRILE MAI SUAVE.
http://www.language-of-light.com
Copyright ©Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.

One response to “A CINCEA DIMENSIUNE

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pingback: A CINCEA DIMENSIUNE | radupopescublog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea este fidelitatea" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu (Pui mic)

Din suflet pentru suflet!

%d blogeri au apreciat: