ENERGIILE LUNII SEPTEMBRIE   3 comments


Energiile lunii septembrie

Raport privind energiile lunii septembrie

Jennifer Hoffman

Luna septembrie da semnalul de incepere al ultimelor patru luni ale anului 2014 si fie ca vi se pare ca acest an a trecut repede fie ca nu, am fost cu totii parte a unui proces deliberat de schimbare a intregii alinieri a fiecarui aspect al energiei in care si cu care traim. Michelangelo spunea ca recunostea formele viitoarelor sculpturi, in blocurile de marmura cu care lucra si nu facea altceva decat sa indeparteze excesul de piatra, pentru a le scoate la iveala. Am facut acelasi lucru, indepartand straturile de deseuri emotionale adunate in vieti intregi de karma, rani sufletesti, contracte, angajamente, dezamagiri, tradari, tristete, durere si frica, pentru a scoate la iveala iubirea, bucuria si frumusetea miezului sinelui nostru. A venit momentul sa adaugam ceva divin in vibratia noastra si sa trecem de la vindecare, la intregire. Facem asta, alegand rezultatele cele mai puternice si aliniindu-ne la energia care le face posibile.

Pentru cei interesati in astrologie, planetele Saturn si Pluto se afla una in semnul celeilalte (un aspect numit receptie reciproca), Saturn este in Scorpion, semn guvernat de Pluto si Pluto este in Capricorn, semn guvernat de Saturn. Aceasta face ca energiile si impactul acestor planete sa fie si mai puternic, astfel incat invatarea si transformarea trec la un cu totul alt nivel al intelegerii si impactului, un nivel ce se traduce in experiente de invatare de genul „FA-O ACUM!” Asta a fost experienta voastra de pana acum, in anul 2014? Lucrurile vor fi mai usoare in luna septembrie, dar numai daca avem curajul sa perseveram. Suntem aproape acolo unde vrem sa ajungem si exact acolo unde trebuie sa ne aflam, pentru ca asta sa se intample.

Ce v-a adus pana acum, acest an? Daca a fost un an greu, asta este pentru ca s-ar putea sa fi ajuns in punctul nefericirii maxime. Catodata trebuie sa trecem prin punctul respectiv, inainte de a lua decizia ca meritam altceva. Calatoria noastra de transformare, evolutie si inaltare nu este o miscare liniara sau de avans continuu, ea este deseori un du-te vino si uneori ne putem intoarce foarte mult, inainte de a ne hotari ca ne-a ajuns. Calea de iesire din necazuri este prin ele si apoi in sus – dar deseori ne pierdem in luptele noastre si nu ne mai concentram pe luminita de la capatul tunelului.

Adevarul dificil cu care ne confruntam cu totii acum este ca noi suntem sursa puterii pe care o cautam pentru a ne indeplini visele. Si in luna septembrie avem nevoie sa cream o conexiune cu acest adevar, deoarece el este cel care ne va trece podul 4D, catre dimensiunile superioare ale caror strafulgerari le-am vazut ocazional, in ultimele cateva luni. Stim ca ele exista, trebuie doar sa vrem sa trecem acel pod, spre teritoriul necunoscut al dimensiunilor superioare, fara sa ne temem ca vom fi dezamagiti de rezultate.

Marte isi schimba semnul in luna septembrie, trecand din Scorpion in Sagetator. In Scorpion, el a sapat adanc in profunzimile credintelor, actiunilor si gandurilor noastre limitative. In Sagetator, ne poate ajuta sa ne extindem in adevarul nostru superior, atata timp cat suntem dornici sa credem in el. Marte a fost deosebit de activ in acest an, petrecand opt luni lungi mai intai retrograd prin Balanta, unde ne-a predat lectia echilibrului, trecand apoi in Scorpion, unde s-a axat fara mila pe adevar, aliniere si cinste, pentru ca acum sa intre intr-un spatiu mai expansiv cu care insa nu trebuie sa ne obisnuim prea tare. Sagetatorul este semnul filozofului, dar si cel al zelotului. „Totul cu moderatie” sunt cuvintele cheie ale lunii septembrie.

De multa vreme am definit lupta omenirii cu viata, ca o fiind o incercare de a invinge omenescul din noi. Asta este insa ca si cum ne-am lupta cu focul. Calatoria noastra inseamna sa invatam sa trecem de la vindecare la intregire, de la fiinte umane la oameni divini, de la limitare la expansiune, de la frica la iubire si de la judecata la acceptare – si acest lucru se poate face doar printr-o realiniere energetica, care sa includa si aspectele noastre divine. Nu trebuie sa fim mai putin umani, deoarece omenescul nostru include potentialul de a integra cele mai inalte energii si dimensiuni din Univers. Trebuie sa fim mai complet aliniati cu toate aspectele noastre energetice si sa ne extindem aceste aspecte, pentru a include si divinitatea noastra. Divinitatea se refera la integralitate, nu la sfintenie.

Am sadit semintele pentru ca acest lucru sa fie posibil tot acest an – si acum, in septembrie, lucrurile sunt posibile. La inceputul acestei luni, avem sansa sa trecem in revista unde ne-am aflat pana acum, sa aruncam peste bord bagajul emotional si psihic si sa trecem la actiune, incepand cu intentie si aliniere.

Tot ce se afla in aliniere cu vibratiile noastre joase trebuie sa plece, astfel incat sa il putem inlocui cu variante de vibratie mai inalta.

Ce inseamna asta, pentru voi?

Vedeti unde va este limitata viata, unde va simtiti blocati, nefericiti sau speriati.

Aveti curajul sa faceti o schimbare, chiar daca nu sunteti siguri ce inseamna ea sau incontro vă va conduce?

Va sunt frica, lipsurile si limitarea, dependenţe sau obiceiuri? Daca asa traieste toata lumea din familia voastra, atunci probabil ca da. Puteti sa va rupeti de aceste obiceiuri si dependenţe si sa invatati sa traiti dintr-un punct mai vindecat, mai intreg si mai implinit, dar veti fi pionieri, asa ca nu veti avea nicio idee despre directia in care va indreptati. E nevoie de curaj pentru a fi pionier sau pentru a trai intr-o vibratie mai inalta, in conditiile in care nu stiti ce inseamna acest lucru pentru voi sau ce rezultate veti obtine – dar, odata ce veti face un pas in directia podului 4D si veti vedea o frantura din dimensiunile superioare si din alte moduri de a fi, nu va mai exista cale de intoarcere.

Cuvintele cheie ale lunii septembrie sunt tranzitie, transformare si realiniere. Potentialul miscarii noastre este inainte, atunci cand suntem pregatiti. Acum este vorba despre temporizare, nu despre timp, iar temporizarea se refera la energie, aliniere, rezonanta, frecventa, vibratie si gradul nostru interior de pregatire pentru transformare, cu un accent pus pe integralitate (nu sfintenie) si un imbold de a ne ridica vibratiile, pentru a crea un parteneriat omenesc/divin.

Sa aveti o luna minunata!

Posted 15 septembrie 2014 by marianzidaru in BINECUVANTARI-SALUTARI-RECUNOSTINTA

3 responses to “ENERGIILE LUNII SEPTEMBRIE

Subscribe to comments with RSS.

  1. MULTUMESC

  2. Pingback: ENERGIILE LUNII SEPTEMBRIE | radupopescublog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea este fidelitatea" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu

Din suflet pentru suflet!

%d blogeri au apreciat: