… ALEGE FRUMUSETEA SUFLETEASCA… DAR NU NUMAI ! ( pararea unei femei despre BARBATUL POTRIVIT IN CALATORIA VIETII )   3 comments


Tweed

Barbatul ideal pentru căsătorie sau măcar pentru o relație de lunga durata, trebuie să fie frumos,  inteligent și cu bani. Restul par detalii. Cam așa suna un clișeu printre noi, femeile.  Clișeu sau nu, tot mai multe femei își așteaptă încă prințul, care e din ce in ce mai greu de găsit.  Sigur ca prinți pentru o seară sau pentru o vreme sunt peste tot, dar cei pentru o călătorie lunga mai putini. Si asta pentru că suntem orbite de aparente și pierdem din vedere esența.  Sau cel puțin așa cred eu. Poate că mă înșel.

Pentru foarte multe femei, aspectul financiar este esențial, iar alegerea lor este influențată doar de acesta. Sigur ca banii contează, e important sa ai ziua de mâine asigurată. Întotdeauna am fost de părere că dragostea nu este de ajuns. Banii sunt un element important în cuplu,  fie că ne place sau nu, însă eu cred că mai bine alegi pe cineva care are potential, nu pe cineva care deja are mulți bani. Pe cineva obișnuit să muncească pentru traiul zilnic,  nu pe cineva care are o situație lăsată de părinți și este obișnuit să i se dea, să primească. Pe cineva care știe să o ia de la zero dacă ar pierde tot. Pe cineva cu care să construiești tot ce urmează să aveți.

Alege pe cineva care te-a ales la randul său.  Nu pe cineva după care alergi și care iti acordă câte-o bucățica din timpul tău, când și dacă are chef.  Pe cineva pentru care ești importanta mereu,  nu din când in când.  Cineva care își face timp să afle ce faci și care e lângă tine când ai nevoie,  nu doar când ti-e bine. Pe cineva care nu te vrea doar pentru sex si pentru corpul tău fenomenal.

Se spune că bărbatul trebuie să fie puțin mai frumos ca necuratul.  De când cu efeminarea sexului tare, regula asta a cam căzut.  Acum barbatul ales trebuie să fie frumos si cu trupul, musai, lucrat la sala.  Eu cred că mai bine alegi pe cineva frumos sufletește.  Frumusețea, ca și tinerețea,  e o boala care trece.  La ce-ti folosește un barbat care întoarce capete, dacă sufletul lui e gol, dacă este superficial,  sau imatur,  sau plin de el, sau foarte prețios?  Nu vreau să spun că toți bărbații frumoși sunt așa,  dar mare parte sunt.  Ca și femeile de altfel. Așa că ai nevoie de un partener de cursa lunga sau de un model de pus in vitrina? Alege pe cineva frumos dupa criteriile tale nu după cele la moda, dar a cărui frumusețe nu este singura calitate.

La fel și pentru sex. Nu alege pe cineva doar pentru că sexul e grozav,  in rest totul scârție.  Sigur,  sexul e foarte important, dar sexul nu ne rezolva toate problemele,  nu ne ajuta să gestionam responsabilitățile,  nu ne plătește facturile,  nu ne răspunde la întrebări, nu ne educa copiii și nu ne tine de foame.  Sau nu pentru mult timp. Ideal ar fi să găsești pe cineva cu care să te simți grozav în pat,  dar sa ai și despre ce vorbi înainte și după.

Alege un barbat ale cărui defecte le poți tolera și lângă care trebuie să faci cât mai puține compromisuri. Alege un barbat care te iubește,  care e dispus să meargă cu tine până la capăt,  care te susține în proiectele tale,  care te asculta,  căruia ii place să vorbească cu tine,  care înțelege ce-i spui,  care e atent și te prețuiește,  a cărui mamă te place,  care are aceleași opinii despre creșterea copiilor ca și tine, cu aceleași principii si valori. Cineva lângă care să te simți in siguranță și cu care să trăiești o iubire pe care nu trebuie să o păzești.  Alege un bărbat care sa-ti fie si prieten,  și confident,  și sfătuitor.  Iar in cele din urma,  alege pe cineva pe care sa-l placa familia ta.   Dacă este posibil.  Întotdeauna spunem ca nu ei trăiesc cu el și că noua trebuie să ne placă.  Perfect de acord,  dar de multe ori ei văd lucruri pe care noi nu le vedem iar opoziția lor poate avea motive serioase,  pe care le vom vedea si noi mai tarziu.

( pararea unei femei ) – psihologinconcediu.ro

http://watchesgoldjewelry.wordpress.com/ http://earringsringsbracelets.wordpress.com http://weddingringsengagement.wordpress.com http://jewelrysilverjewelry.wordpress.com http://jewelrynecklacesrings.wordpress.com

3 responses to “… ALEGE FRUMUSETEA SUFLETEASCA… DAR NU NUMAI ! ( pararea unei femei despre BARBATUL POTRIVIT IN CALATORIA VIETII )

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pingback: … ALEGE FRUMUSETEA SUFLETEASCA… DAR NU NUMAI ! ( pararea unei femei despre BARBATUL POTRIVIT IN CALATORIA VIETII ) | EARTH CHANGE MZ | radupopescublog

  2. Frumoasa poveste…a alege un partener de viata pot spune ca e un lucru greu în zilele de azi. Acum depinde de felul de gindire a fiecaruia…a alege vise ca în povestile cu zîne e o pierdere de timp. Si totusi sunt atitea mame,femei,tinere care nu asteapta perfectiune si nici fat frumos cu lazi de aur ,care ofer o inima curata si devotata si…tot ele sunt ranite,…logica care e?cine pe cine cauta😏🙅

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea este fidelitatea" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu

Din suflet pentru suflet!

%d blogeri au apreciat: