HOROSCOP 2015 ~ AFLA CUM VEI STA CU DRAGOSTEA, BANII SI SANATATEA IN 2015   2 comments


Anul 2015 a pregătit pentru fiecare dintre noi puţin noroc,

astrele vor favoriza ideile inventive,

creativitatea şi afacerile inedite.

În 2015 fidelitatea va fi răsplătită,

iar cei singuri îşi vor putea descoperi jumătatea la care au visat…

BERBEC

horoscop

În 2015, Berbecul trebuie să-şi facă ordine în viaţă şi să nu mai lase nimic la voia întâmplării. Vei avea momente de introspecţie pentru a te descoperi. Anul 2015 începe, cu adevărat, pentru Berbec la o zi după eclipsa Solară din 21 Martie, ziua în care Soarele intră în semnul tău zodiacal, cu Uranus şi Marte în conjuncţie cu Luna.

Dragoste: Relaţiile sincere pot avea un curs frumos. Berbecul poate avea parte şi de trăiri intense, dar atenţie la semnalele transmise celor din jur pentru a nu fi înţelese greşit. Poţi reveni la iubiri mai vechi şi să te hrăneşti cu nostalgie. 2015 este un an palpitant în dragoste, cu relaţii prin care îţi poţi găsi jumătatea, cu împăcări sau separări bruşte.

Bani: 2015 se arată un an bun profesional vorbind, precum şi financiar. Trebuie să îndrăzneşti să afci ce ţi-ai propus şi să munceşti pentru asta. Profită de oportunităţile care ţi se vor arăta. Cu puţin efort şi concentrare ai şanse de promovare, mărire de salariu sau primă, dar şi de o armonizare la locul de muncă, acolo unde existau ceva probleme.

Sănătate: Pentru a înlătura stările de insomnie, nervozitate, stres, dar şi pentru menţinerea sănătăţii te poţi apuca de sport. Acordă importanţă alimentaţiei şi nu uita să-ţi faci un set de analize de rutină, căci ficatul poate da semne de oboseală când te aştepţi mai puţin.

TAUR

horoscop

Anul 2015 este unul bun pentru nativul Taur care îşi poate căuta o nouă direcţie în orice sector al vieţii este necesar. Mental este pregătit, mai trebuie să acţioneze. Soarele şi Luna sunt în Taur la începutul anului, iar Aprilie şi Mai sunt favorabile planurilor tale.

Dragoste: Nu forţa nota în cazul relaţiilor de amiciţie pentru a nu da naştere bârfelor. Din luna Martie pot întâlni persoane alături de care să evolueze promiţător. Relaţiile care scârţâie se pot termina acum. Taurul va avea perioade de maturizare afectivă. După data de 11 august sunt mari şanse să întâlneşti pe cineva potrivit, alături de care să trăieşti o dragoste plină de pasiune.

Bani: Dacă eşti interesat de schimbări în carieră sau schimbarea locului de muncă, 2015 îţi poate oferi momentele perfecte pentru asta. deşi eşti sigur pe tine ar fi bine să analizezi toate situaţiile. 2015 este un an bun din punct de vedere financiar şi profesional pentru Taur, ba chiar unul de lux am putea spune.

Sănătate: Cei mai sensibili nativi pot răci mai uşor în sezonul rece, puţină atenţie nu ar strica. Atenţie şi la alimentaţie. Taurii trebuie să schimbe acel ceva care îi ţine pe loc emoţional. Gândirea pozitivă şi debarasarea de negativism poate fi un pas important înainte.

GEMENI

horoscop

2015 este un an bun şi pentru Gemeni, care vor avea o mulţime de oportunităţi pentru dezvoltare personală şi profesională. Vor fi înconjuraţi de familie şi prieteni.

Dragoste: Anul 2015 este unul excelent pentru Gemeni din punct de vedere sentimental. Relaţiile de cuplu se pot transforma în mariaje fericite. Cei singuri ar trebui să fie puţin mai atenţi când vine vorba de aventuri şi să nu se arunce cu capul înainte. Nu aveţi probleme la capitolul comunicare cu partenerul, iar de dragoste şi afecţiune nu duceţi lipsă. Sfârşitul lui Iulie şi începutul lui Septembrie poate readuce în prim plan o dragoste mai veche. De la mijlocul lui Noiembrie, Marte intră în casa iubirii şi a relaţiilor, astfel că este momentul să meditezi serios asupra a ceea ce-ţi doreşti în viaţa personală.

Bani: Nu vor lipsi obligaţiile şi responsabilităţile la locul de muncă, dar şi rezultatele vor fi pe măsura prestaţiei. Vă sunt recunoscute meritele la slujbă. Dacă apar noi oportunităţi ar fi bine să analizezi puţin situaţia. Controlul este important.

Sănătate: La începutul anului te poţi simţi ceva mai agitat, dar cu puţin echilibru lucrurile se reyolvă. Sunt şanse să te supere o afecţiune mai veche, astfel că o vizită la medic te poate ajuta. Pentru o stare fizică şi pshică mai bună poţi încerca diverse activităţi sau hobby-uri.

RAC

horoscop

Te simţi ca o creatură ieşită din apă anul acesta, cu Neptun aflat în Peşti. Acest lucru îţi va ilumina instinctele, sentimentele şi intuiţia în comparaţie cu celelalte semne zodiacale. Controlează-ţi emoţiile pentru o mare provocare ce va veni în lunile iunie-iulie, când Saturn şi Soarele se vor muta în semne de apă.

Dragoste: Îţi place să ai grijă de cei din jurul tău, dar nu te neglija nici pe tine. Evită discuţiile despre trecut, şantaj sau victimizare. Pune cărţile pe masă şi spune ceea ce gândeşti. Deşi ai senzaţia că nu mai eşti dorit, adevărul este că dragostea este mereu lângă tine. Perioada favorabilă deciziilor majore în dragoste este în jurul datei eclipsei de soare din 13 septembrie, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie de cuplu. Dacă sunteţi singuri veţi avea parte de momente neaşteptat de frumoase, dacă ştiţi să le ocoliţi pe cele care vă pot face rău.

Bani: Sunt şanse de promovare anul acesta dacă aveţi un loc de muncă stabil. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă sau a unei poţizii mai bine, acesta este timpul propice. Atenţie la actele de caritate sau la cheltuielile exagerate pentru a nu rămâne fără nu ban în portofel.

Sănătate: Adoptă un stil de viaţă mai sănătos pentru a te elibera de stres, rutină, nemulţumiri. Starea de sănătate se poate îmbunătăţie fie şi prin găsirea unei noi iubiri.

LEU

horoscop

Un 2015 bun pentru nativul Leu. Un an echilibrat, de parcă ar avea lumea la degetul mic. Neptun îţi va oferi iluzii şi evadări uşoare în februarie. Neptun de va surprinde şi energiza în aprilie. Venus îşi va face zilele mai plăcute ca niciodată, în septembrie. Cum Jupiter stă în prima jumătate a lui 2015 în semnul tău, el îţi va aduce noroc şi abundenţă, dar şi tentaţii de tot felul. Moderaţia este cheia reuşitei.

Dragoste: Cu Marte şi Mercur în leu, dar şi cu Soarele, vor face Gemenii o echipă puternică care să facă faţă oricărei provocări. La finalulverii veţi avea parte de momente romantice şi pasionale. Abordarea directă este rezolvarea problemelor în cuplu. Nu pleca urechea la fiecare vorbă auzită. Spre sfârşitul anului poţi avea o perioadă de tensiune dacă decizi să te separi de partener. Celibatarii au şansa să-şi găsească jumătatea într-o călătorie.

Bani: Tensiuni şi discuţii, provocări şi răsturnări de situaţie. Totul se duce pe o cale bună şi mult aşteptată, unde vei lua cele mai bune decizii. Eforturile îţi vor fi răsplătite şi ţi se vor recunoaşte meritele.

Sănătate: Dacă nu îţi dozezi entuziasmul şi optimismul te poţi epuiza. Atenţie la alimentaţie pentru ca stomacul să nu aibă de suferit. Atenţie şi la aventurile amoroase neprotejate pentru a nu avea surprize neplăcute.

FECIOARA

horoscop

Un 2015 norocos pentru Fecioară. Va avea parte de emoţii puternice, opinii. Vei avea şanse de reuşită dacă te vei menţine ferm şi vei avea o gândire bună. Din jurul datei de 1 ianuarie trebuie să te aştepţi la oportunităţi de la oamenii din jurul tău. Compatibilitatea poate veni din zodia Capricornului, guvernată de Mercur, ca şi în cazul tău. Jupiter intră în fecioară pe 11 august, iar din acest moment iau amploare norocul şi prosperitatea. Familia şi prietenii vor fi extrem de generoşi. Veţi avea parte de multe momente fericite.

Dragoste: Cei care sunt într-o relaţie vor trăi momente de neuitat şi surprinzătoare. Sub aspectul astrelor veţi avea parte de multe momente romantice. Celibatarii vor avea ocazia să descopere o persoană deosebită în luna octombrie. Va fi exact aşa cum şi-au dorit.

Bani: Fii puţin mai deschis, iar cu răbdare şi perseverenţă vei dobândi şi ceea ce-ţi doreşti. Reorganizează priorităţile, evită creditele bancare, şi păstrează ceva deoparte pentru zile mai nefericite financiar.

Sănătate: 2015 nu anunţă probleme grave de sănătate pentru tine. Poate o stare emoţională puţin zdruncinată, dar găseşti calea spre relaxare. Frustrarea, epuizarea nu fac bine. Ai grijă la stres şi tensiune. În linile iunie – august se poate să faci o vizită la medic dacă nu ai luat în serios probleme care te-au supărat în trecut. Atenţie şi la dietă.

BALANŢA

horoscop

În 2015 vei simţi dorinţa se securitate materială şi lux. Asta îţi va da o şi mai mare ambiţie şi motivaţie. Te vei înconjura de oameni compatibili care te vor aprecia. Până în august vei trage tare, după care te vei bucura de vacanţă pentru a reveni cu forţe proaspete. Noiembrie şi decembrie vor fi luni foarte bune pentru tine.

Dragoste: Cei care au o relaţie vor avea parte de multe momente plăcute, conexiuni karmice, satisfacerea dorinţelor. Partenerul are aşteptări mari de la tine. Cei singuri pot descoperi pe cineva care să-i trezească puţin, să-i scuture de mânecă, alături de care să trăiască o poveste de dragoste.

Bani: Optimism şi reorganizare a lucrurilor. Viitorul trebuie construit de acum cu optimism, muncă şi seriozitate. Încearcă să faci şi câteva economii, că nu strică. Reorganizează-ţi proiectele pe termen lung. Oamenii vor să lucreze cu tine, chiar dacă nu eşti cel mai plăcut coleg din birou, dar le inspiri ambiţie şi perseverenţă.

Sănătate: Se întrevăd ceva probleme la nivelul sistemului digestiv, ficat. Nu amâna vizita la medic pentru a evita complicaţiile. Starea de sănătate se va îmbunătăţi. Depinde de tine şi modul în care acţionezi.

SCORPION

horoscop

Norocul şi energia sunt în mâinile tale, astfel că îi vei molipsi şi pe cei din jurul tău de buna dispoziţie. Păstrează distanţa dacă este necesar în februarie şi martie când îţi sunt testate instinctele şi oamenii devin mai greu de citit. Nu eşti scutit de surprize în 2015.

Dragoste: Vorbele şi faptele sunt la acelaşi nivel în 2015. Confuziile şi neînţelegerile între tine şi partener pot fi mai frecvente. Secretul fericirii este să spui clar ceea ce îţi doreşti, să nu exagerezi cu reacţiile şi să nu iei decizii la întâmplare. De la mijlocul lui ianuarie magnetismul tău specific atinge cote maxime. Atenţie pe cine alegi să stea lângă tine, căci nu toate persoanele sunt sincere. te poţi îndrăgosti şi cheltui bani pe cadouri scumpe cât ai clipi. Este nevoie să te exprimi coerent pentru a evita frustrările. Sunt şanse de un nou început, romantic, la sfârşitul lui octombrie. Celibatarii să ia seama că nu toate amorurile sunt reale. Vei avea parte de distracţie în doi, dar şi poţi răni dacă nu eşti atent. În septembrie poţi întâlni pe cineva special, asta dacă şi cauţi. Unii nativi vor dori relaţii serioase, în locul aventurilor.

Bani: Vei fi în vizorul celorlalţi care au aşteptări mari de la tine. Puen în aplicare talentul, perseverenţa şi aplică cunoştinţele pe care le ai. şanse de un job bun în ianuarie şi februarie. Nu te grăbi în acţiunile tale. Sunt şanse de lecţii importante precum şi de reuşite financiare. În septembrie se întrevăd bani mai mulţi.

Sănătate: Îţi place viaţa şi distracţia, dar şi odihna este importantă, căci de ea se leagă şi neplăcerile. Poţi resimţi stări cu care nu te-ai mai confruntat până acum. Atenţie la alimentaţie, bea apă pentru a nu avea probleme cu rinichii, şi nu uita de odihnă. Şi mâine este o zi.

SAGETĂTOR

horoscop

2015 se anunţă pentru tine unul bun. Vei avea parte de admiraţie, respect şi vei fi autoritar, astfel că îţi va fi greu să-ţi aminteşti ce e modestia. Fă puţin efort, fii recunoscător şi înţelegător, iar oamenii te vor răsplăti.Saturn în Săgetător îţi va da răbdarea necesară cu cei din jur.

Dragoste: Este puternică în acest an şi vei avea parte şi de opinii individuale, decizii şi activităţi. Eşti atras de ideea de a te îndrăgosti mai degrabă de relaţia în sine. Vei avea parte de trăiri intense, dar şi de neînţelegeri şi certuri. Cuplurile cu probleme de comunicare trebuie să discute pentru a le rezolva înainte de a fi prea târziu. Faceţi activităţi împreună. cei singuri visează la o dragoste nemaivăzută, ceea ce le dă ceva bătăi de cap şi frustrări. Vor avea parte de aventuri care vin şi se dizolvă mai apoi. Atenţie pe cine alegi.

Bani: Un 2015 cu oportunităţi la locul de muncă sau dacă eşti în căutarea unuia. Aminteşte-ţi ce anume îţi doreşti de la tine şi pleacă la atac. Nu intra în jocuri deşarte, şi nici nu abandona la un impas, ci adună-ţi forţele şi mergi mai departe.

Sănătate: Atenţie la afecţiuni mai vechi ce vă pot deranja. Câteva analize ar putea rezolva problemele. Atenţie la alimentaţie pentru a nu face excese. Femeile Săgetător se pot confrunta cu probleme ginecologice sau ale tractului urinar.

CAPRICORN

horoscop

Faci un pas important în 2015, sau poate câteva mai mici. lasă-ţi inima şi pasiunea să te ghideze, fi cel mai bun prieten al tău decât cel mai mare duşman. Ai suportul familiei în ceea ce faci. Ambiţia şi energia de care dai dovadă te vor urma şi în acest an. Nu uita să nu te laşi bătut, chiar dacă lucrurile nu funcţionează din prima. Anul Capricornului începe cu Luna Nouă a Capricornului, pe 21 decembrie 2014, iar sextilul Marte-uranus, de cu o zi înainte, te ajută să găseşti o cale spre rezolvarea a ceea ce aveai nevoie.

Dragoste: Poţi consolida relaţia cu persoana importantă pentru tine. Discutaţi despre nevoile reale ale fiecăruia dintre voi. Preia iniţiativa şi arată-i dragostea. În dragoste lasă vanitatea deoparte. Cei singuri ar trebui să evite relaţia cu un fost, căci nu va funcţiona. Ai şanse să întâlneşti pe cineva potrivit în noiembrie-decembrie.

Bani: Ai un an norocos şi vei fi uimit de energia pe care o ai pentru a rezolva lucrurile. Dorinţa de securitate financiară care te caracterizează te va împinge la planuri noi pe care să le dezvolţi şi să le duci la bun sfârşit. Atenţie însă, banii care vin foarte uşor se duc la fel de uşor. Aveţi grijă la cheltuieli.

Sănătate: Trebuie să-ţi faci timp pentru tine, ca să realizezi că emoţiile şi frustrările nu sunt fondate. Fă un echilibru în viaţa ta din activităţi sportive, alimentaţie sănătoasă şi relaxare. În luna iunie s-ar putea să faci o vizită medicului pentru o problemă pe care o vei descoperi, alta decât cea pe care o credeai.

VĂRSĂTOR

horoscop

2015 este un an în care clădiţi lucruri temeinice, pe toate planurile. Munca vă va fi răsplătită, aşa cum aşteptaţi de multă vreme. Vă veţi maturiza şi schimba părerile altora despre voi. Totuşi, fără muncă nimic nu poate fi clădit şi să dureze.

Dragoste: Aveţi parte de multe momente magice anul acesta. Dacă sunteţi într-o relaţie vă veţi dezvolta împreună, nu veţi avea momente de plictiseală şi vă veţi simţi împliniţi. Cei singuri vor avea relaţii trecătoare, de distracţie, fără complicaţii. Dacă îţi doreşti o relaţie serioasă ţine cont şi de sentimentele şi părerile partenerului.

Bani: Luna august va fi una productivă pentru nativii din Vărsător. oamenii vor vedea în tine un om extrem de ambiţios, care nu se dă bătut prea uşor. Înainte de 19 ianuarie, când Marte intră în conjuncţie cu Neptun, cu Luna şi Capricornul, lucrurile vor merge de minune pentru tine.

Sănătate: Ai acumulat stres până acum şi este momentul relaxării. Poţi slăbi din pricina stresului sau poţi avea dezechilibre hormonale, stări de oboseală. Puţin sport distractiv şi câteva analize de rutină ar trebui să te repună pe picioare.

PEŞTI

horoscop

Anul 2015 este unul în care vă veţi consolida percepţia asupra vieţii. Veţi atinge un nivel al maturităţii pe care îl doreaţi. Puteţi face studii pentru a vă dezvolta personal. În 2015 face un pas important pentru viaţa voastră. Noi oportunităţi se vor ivi şi uşile se vor deschide înaintea voastră. Nu uitaţi să mulţumiţi pentru norocul întâlnit.

Dragoste: Nu este un an extrem de stabil emoţional şi trebuie să accepţi defectele tale pentru a nu distruge ce ai clădit până acum. Există posibilitatea să consolidezi actuala relaţie sau să-i pui punct. Nu evita sfaturile celor din jur care îţi vor binele.

Bani: Ai dorinţa de muncă şi rezultate favorabile, iar planetele lucrează cot la cot cu tine pentru acest lucru. în noiembrie, Saturn consolidează poziţia şi autoritatea ta la locul de muncă. Dacă eşti între slujbe, 2015 îţi va oferi inspiraţia necesară, precum şi energia de care ai nevoie. Nu te arunca cu capul înainte în afaceri inainte de a analiza situaţia, pentru a evita pierderile financiare.

Sănătate: Nu ignora problemele de sănătate mai vechi, ele se pot rezolva. Nu face excese alimentare, evită stresul, şi încearcă o reechilibrare a organismului.

SURSA : APROPOTV.RO

Posted 3 decembrie 2014 by marianzidaru in ASTROLOGIE / NUMEROLOGIE

2 responses to “HOROSCOP 2015 ~ AFLA CUM VEI STA CU DRAGOSTEA, BANII SI SANATATEA IN 2015

Subscribe to comments with RSS.

  1. Multumeeeeesc ! Un an mai bun pentru toata lumea ! ❤
    NAMASTE

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Blog on Wheels

POWERED BY PASSION

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Edge of Humanity Magazine

An Independent Non-Discriminatory Platform With No Religious, Political, Financial, or Social Affiliations

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu (Pui mic)

Din suflet pentru suflet!

Krantzblog

Acasă la Gică Contra

%d blogeri au apreciat: