FEMEIA NASCUTA IN ZODIA SCORPION   Leave a comment


Calităţi: interiorizare, voinţă, emoţie sexuală intensă, regenerare, curiozitate, misticism, abilitate mentală şi puterea de a gândi corect; demnitate, energie, tenacitate, conştiinţă şi scrupulozitate în acţiuni.
Posibile defecte: pasionalitate excesivă, invidie, disimulare, gelozie, aroganţă, criticism distructiv, extremism, tiranie, caracter intransigent şi exclusiv; ură, brutalitate, violenţă.
Trebuie să dezvolte: capacitatea de a ierta, ameliorarea integrării sociale.
Trebuie să evite: răzbunarea şi ranchiuna, izolarea, gelozia şi excesele.
Zodia Scorpionului reprezintă „cântecul tulburător de iubire pe câmpul de bătălie sau strigătul de război pe câmpul de dragoste”. Această natură vulcanică a manifestării opuşilor face uneori din femeia din zodia Scorpionului o pasăre ale cărei aripi nu se deschid cu uşurinţă decât în mijlocul furtunilor, climatul său predilect fiind cel al frământărilor, al situaţiilor de criză.

Este extraordinar de seducătoare
Femeia din zodia Scorpionului are o frumuseţe profundă, misterioasă. E fascinantă, senzuală şi perfect stăpână pe sine. Are strălucire şi este extraordinar de seducătoare. E o adevărată maestră a adaptării perfecte la orice situaţie. Poate să pară o pisicuţă fragilă, pufoasă. Toarce cu atâta mulţumire, încât majoritatea bărbaţilor cred că au de-a face cu o pisicuţă, dar e o super-femeie.
O plutoniană îşi va controla dorinţa de a domina şi va oferi o interpretare splendidă a feminităţii, cu mult rafinament. Femeia din zodia Scorpionului îşi ascunde forţa şi va vrăji un bărbat cu parfumul greu al privirii ei exotice. Plutoniana se va îndrepta spre tine cu mişcări lente, seducătoare şi îţi va şopti mesajul ei intim. Cu ochii aceia superbi, misterioşi, care îţi pot citi în suflet, nici nu are nevoie de accesorii.
Această femeie fatală îşi poate ascunde forţa sub un surâs sfios, un comportament blând şi o voce mai şoptită decât a lui Marilyn Monroe. Ea poate fi dominatoare şi tiranică, pentru ca, în clipa următoare să devină fierbinte ca un cuptor. Poate iubi plină de pasiune, abandonându-se total. Un lucru este sigur: nu e niciodată „călduţă”, între cele două extreme.
Femeia din zodia Scorpion are un dar, o formă de magie, pe care o poate folosi cu multă măiestrie. Datorită celui de-al şaselea simţ, ea poate recunoaşte deseori un viitor iubit de la prima privire şi, nu se ştie cum, va transfera instantaneu această percepţie spre el. Ea ştie ce înseamnă să trăieşti cu adevărat şi îi va învăţa şi pe ceilalţi. Alesul trebuie să fie puternic, masculin şi are nevoie şi de o mare inteligenţă pentru a se putea măsura cu propria ei minte sclipitoare şi un interes mai mult decât trecător în problemele abstracte, filosofice. Pentru ea, bărbatul iubit este cea mai importantă ființă din viaţa ei. Îl va susţine cu loialitate şi-l va face fericit cu o intensitate pasională.
Pe dinăuntru clocoteşte de pasiune, deşi aceasta e ţinută strict sub control şi ascunsă sub o atitudine reţinută faţă de străini şi un calm de suprafaţă care-ţi aminteşte de catifeaua neagră. Pasiunea însă nu este strict legată de amorul fizic. Are legătură cu sentimentele ei legate de absolut tot ce atinge. Ea nu ştie ce înseamnă să fii uşor interesat de ceva.
E adevărat că această femeie se poate uneori aventura în zone necunoscute în eforturile ei de a pătrunde toate misterele vieţii, mai ales că nu cunoaşte frica. Dar va ieşi din aceste cotloane întunecate la fel de puternică şi pură. Forţa ei interioară o va ajuta să se ridice ca pasărea Phoenix din cenuşă.
Femeia din zodia Scorpion poate fi păstrătoarea multor secrete, dar nu va spune nimic despre ea şi nici nu va dezvălui aceste secrete.

Ea este loială celor puternici şi merituoşi
Ea este minunat de loială celor puternici şi merituoşi. Demnitatea ei, când e vorba de relaţii interumane o poate face să pară distantă. Pe cei care merită îi va păstra o viaţă, iar cei superficiali, comuni, vor rămâne pe dinafară. Femeia din zodia Scorpion are imense resurse interioare de perseverenţă şi hotărâre, la care apelează oricând are nevoie.
Interesul ei natural faţă de natura masculină, fie el şi platonic, va fascina toţi bărbaţii din jurul ei. Dar fericirea bărbatului iubit va fi întotdeauna pe primul loc. Ea îl va ajuta să persevereze până când va obţine ce urmăreşte şi nu-şi va pierde răbdarea. S-ar putea scrie o întreagă carte despre cum se poartă, se mişcă, vorbeşte sau arată o femeie din zodia Scorpion, care vrea să cucerească un bărbat. Doar un bărbat lipsit de libido poate să i se împotrivească, pentru că în ea sălăşluieşte dorinţa plăcerii şi ştie exact cum să atragă un bărbat, care se va simţit ca un iepuraş hipnotizat de cobră. Nu acceptă zgârcenia sufletească sau de orice altă natură.
Este fascinantă, excesivă, dominatoare şi pasională, niciodată plicticoasă. Dă impresia că depinde sexual de bărbat, ceea ce o face irezistibilă, puţini putând ajunge la adâncimile ei erotice. Este inteligentă, intuitivă, uşor critică, secretele ei rămânând de nepătruns. Urmăreşte cu perseverenţă scopul propus, este ambiţioasă şi ştie ce vrea. Aşteaptă de la iubitul ei admiraţie totală, este exigentă şi dispreţuieşte slăbiciunea. Este fidelă bărbatului pe care-l iubeşte, căruia se dăruieşte total, până la sacrificiu, mai ales dacă a întâmpinat-o la „jumătatea drumului”. Femeia din zodia Scorpionului este extremistă, este femeie adevărată ca stil şi suflet, este femeia numai pentru bărbaţi puternici.
Nativele din zodia Scorpionului, superioare, extrag o imensă putere prin capacitatea lor de a se branşa la forţele fundamentale, creatoare, regenerative ale naturii. Astfel, realizările lor pot apărea uneori ca fiind miraculoase. Nu se tem de moarte, deoarece au o înţelegere mistică a ciclului natural al manifestării.
Aspectul exterior
Nativele din zodia Scorpionului sunt în general robuste şi bine clădite, sunt dotate cu muşchi puternici, cu ochii pătrunzători şi o alură uşor imobilă. Beneficiază de o formidabilă rezistenţă fizică, cu puteri de recuperare mari. Este capabilă să lucreze timp îndelungat şi rezistă bine la privarea de somn.
 
Viaţa sexuală a femeii din zodia Scorpionului
Nopţile cu ea cer performanţe deosebite şi o cât mai judicioasă dozare a forţelor, ea fiind denumită, pe drept cuvânt: „zeiţa erosului”. Este uşor de incitat şi poate ajunge la orgasm prin simpla discuţie despre dragoste. Pentru ea fiecare noapte trebuie să rămână de neuitat, fiind capabilă să facă bărbatul să simtă şi el cu aceeaşi intensitate, indiferent de experienţa lui anterioară. Când este aprinsă de dorinţă, îi place să arate acest lucru. Este o adevărată curtezană, savurând actul amoros fără să obosească, controlând întreaga derulare şi susţinând permanent bărbatul în menţinerea potenţei. Focul aprins de ea se stinge cu greu şi ea nu va face nimic să-l oprească.
Ce îi învaţă pe ceilalţi: că iubirea este pasiune.
Ce învaţă de la ceilalţi: că iubirea este dăruire şi abandon.
Sursa: venus.org.ro
Anunțuri

Posted 20 Ianuarie 2015 by marianzidaru in ASTROLOGIE / NUMEROLOGIE

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Attila Ovari

Loving Life and Inspiring Others

RĂZVAN DANC

VIAȚA MĂ IUBEȘTE!

MARANXA DE

... für ein Leben in Balance

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Dan Talmaciu

"Onoarea mea se numeste fidelitate" H.H.

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Sararu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

TERAPIE LOGOPEDICĂ

Acest blog este destinat parinţilor ai căror copii au dificultăţi in insuşirea pronunţiei,citirii si scrierii.Sper,de asemenea, să fie util logopezilor aflati la început de carieră,cât si tuturor celor care doresc să se informeze.

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

About life and soul

The best things that can happen to you in life are people.

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Din viață ca-n piață

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

I am Present

A great WordPress.com site

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

psi-words

... loc de joacă pentru cuvânt. serios!

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

un filolog in social media

Social media, mediere si alte povesti ...

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Sonia

Este sitio es la bomba

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

Eram precisa!

"Everyone is gifted - but some never open their package"

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

%d blogeri au apreciat asta: