ATMOSFERA ASTRALA LUNA MAI 2015 ~ ASTROLOG ANCA GORDIN MARTIN   Leave a comment


Pe tot parcursul lunii Mai se pare că vom pune rațiunea pe primul loc. Oricât ne-am strădui să fim emotivi, afectuoși, entuziaști tot vom reveni cu picioarele pe pământ. Este o perioadă în care vom trece totul prin firul minții, aspect foarte important după atâta vreme de emoții, sondări sufletești profunde și oscilații sentimentale.

Semnul Gemenilor este de departe vedeta lunii, pentru că toate planetele personale îl vizitează. Foarte important este faptul că planeta Mercur aflată deja în Gemeni de luna trecută, în preajma datei de 19 Mai va intra în mișcare aparent retrogradă până la finele lunii. Asta înseamnă că intrăm într-o perioadă în care gândirea și comunicarea vor fi umbrite. Ar fi bine să ne pregătim din vreme pentru situațiile cu care vom avea de-a face în a doua parte a acestei luni. Concret, ar fi bine să ne ocupăm de acte, documente, înscrisuri, înțelegeri verbale sau cu acte, să le punem la punct, să le verificăm pe îndelete și să avem grijă unde punem toate aceste acte și ce anume discutăm. Asta deoarece după 19 Mai se va simți o anumită lentoare în gândire, un soi de piedică care uneori ne amuză, însă alteori ne pune bețe serioase în tot ceea ce dorim să întreprindem.

De fapt spre planeta noastră vine o energie care ne încurcă planurile, ne împiedică vorbele și astfel foarte ușor se va ajunge la neînțelegeri cu ceilalți. Înțelept ar fi să fim toleranți, înțelegători atât cu noi înșine cât și cu ceilalți. Chiar dacă vom observa că unii apropiați se îndepărtează de noi, indiferent de motiv, este bine să lăsăm lucrurile să își urmeze cursul, fără să emitem judecăți, reproșuri sau capricii personale.

Până pe 8 Mai, planeta Venus va fi prezentă în Gemeni, oferind farmec, amuzament, dar și frivolitate tuturor relațiilor noastre. Marte pășește în Gemeni în preajma zilei de 12 Mai, animând mult discuțiile, chiar pe alocuri înfierbântând bine spiritele. Se recomandă prudență, pentru că de la un banal țânțar se poate ajunge la un elefant în toată regula. Soarele va veni și el în Gemeni în preajma datei de 21 Mai.

Deci, în a doua parte a lunii se conturează schimbări majore în relațiile apropiate, răsturnări de situații greu de anticipat, răzgândiri și răstălmăciri ale celor mai banale vorbe și gesturi. Vor fi prezente și situațiile comice, cancanurile, relațiile de scurtă durată, zgomotoase, de fapt un adevărat carusel de întâmplări interesante, dar greu de ținut în frâu.

Dintre Semnele de Apă doar Peștii și Racul sunt vizitați de planete. În Semnul Peștilor avem în continuare pe Neptun și pe Chiron, iar în Semnul Racului, în preajma datei de 8 Mai vine agale Venus. Plasamentul lui Venus în Rac va oferi o tentă părintească în relațiile noastre, poate chiar o dorință accentuată de a ne ocupa mai mult de copii, de familie, de a ne înfrumuseța casa, spațiul în care locuim sau de a ne achiziționa bunuri patrimoniale valoroase. O anumită nostalgie, chiar tristețe pe alocuri ne va cuprinde fără să ne dăm seama. Însă faptul că revenim la familie, la neamul din care ne-am născut ne va aduce alinare și liniște sufletească.

Momentul de Lună plină se va construi în preajma datei de 4 Mai în Semnul Scorpionului. Este bine să fim prudenți la capitolul financiar și la relațiile cu ceilalți, pentru că orgoliile vor fi accentuate, iar abordarea situațiilor în care suntem implicați se poate face destul de zgomotos, independent și haotic.

Semnele de Pământ sunt locuite de planete astfel: în Capricorn se află în continuare Pluto în mișcare aparent retrogradă, în Taur se află Marte până în preajma datei de 12 Mai și Soarele până pe 21 Mai, iar în Fecioară avem Luna neagră.

Dar, atenția ne va atrasă în mod special de aspectul de Lună nouă ce se va forma în Semnul Taurului în preajma datei de 18 Mai. Iarăși tendința de a face lucrurile numai cu vrem noi, de a ignora unele situații sau semnale care ne spun că este nevoie să facem anumite schimbări în viața noastră va fi accentuată. Este bine să ne controlăm impulsurile, să reacționăm numai după ce ne-am luat măsurile de sigurață posibile și mai ales să ținem cont și de ceilalți.

Semnele de Foc sunt ocupate de planete ca și în lunile precedente, astfel: Uranus se află în Berbec, Jupiter în Leu, iar Saturn în mișcare aparent retrogradă în Săgetător. Deci, focul nostru interior este activ, puternic și oricând poate izbucni sub diverse forme: reacții bulversante, radicale la evenimentele în care suntem implicați, afecțiuni ale sănătății caracterizate de stări febrile, inflamații, erupții cutanate, suprasolicitări nervoase.

Și totuși să ne amintim că viața este o experiență, pe care singuri ne-am dorită-o și ales-o. Indiferent cu ce avem de-a face suntem capabili să ne descurcăm excelent cu toate.

Cugetarea lunii Mai: „Cultura adevărată constă în înțelegerea legilor lumii și adaptarea la ele.” – proverb indian.

Astrolog Anca Gordin Stoica

Posted 4 mai 2015 by marianzidaru in ASTROLOGIE / NUMEROLOGIE

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Blog on Wheels

POWERED BY PASSION

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Edge of Humanity Magazine

An Independent Non-Discriminatory Platform With No Religious, Political, Financial, or Social Affiliations

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu (Pui mic)

Din suflet pentru suflet!

Krantzblog

Acasă la Gică Contra

%d blogeri au apreciat: