ECLIPSA DE SOARE IN PESTI – 20 MARTIE 2015 ~ ADRIANA TUDOSA   1 comment


In astrologie, eclipsele sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri, evenimente memorabile atat la nivel personal cat si la nivel de societate.

Toate eclipsele vorbesc despre schimbari dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia.


O Eclipsa de Soare ( inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri, uneori aceste inceputuri pot fi radicale, apare o directie noua, o experienta inscrisa cu litere sortite in cartea vietii fiecaruia.

Eclipsa de Soare din 20 martie 2015 este o Eclipsa totala de Soare, Luna este foarte aproape de Pamant in aliniere perfecta cu Soarele, Luna este suficient de mare pentru a bloca in totalitate lumina de la Soare , este un lucru foarte rar, calea eclipsei este foarte ingusta.

Aceasta eclipsa dureaza 2 minute si 47 secunde si este vizibila in Insulele Feroe.

Eclipsa totala de Soare din 20 martie are are loc cu Soarele si Luna pe  gradul 29:27 Pesti in apropierea Nodului Sud Lunar in Berbec pe gradul 9:58 .

O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar (pedeapsa in viata sau daruri, bonusuri din trecut, repetitii, obisnuinta) poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei.

Nodul Sud este locul in care indiferent de ce facem, are un ton ciudat al unei repetitii iar Eclipsa asociata cu Nodul Sud poate corespunde cu o separare de cineva, de sabloane vechi emotionale care nu fac decat sa devitalizeze, sa adanceasca lipsa de incredere, insecuritatea.

O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Sud Lunar este in mod traditional asociata cu pierderi si sacrificii dar poate fi interpretata si ca o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care ne tin in umbra, care ne devitalizeaza.

Semnul Pesti este adesea legat de iluzii, vise fara granite reale, credulitate extrema ce poate conduce in permanenta la dezamagiri, sensibilitatea imensa, mila, putere de a ierta, compasiune.

Stabilirea unui paradis aici pe pamant este un vis extrem de important dar greu de realizat, pentru pesti.

Hipersensibilitatea, teama de critica, mandria interioara pot face comunicarea foarte grea pentru acest semn dual.

Mitologia semnului Pesti ne pune fata in fata cu vestita sirena, cu armele ei incredibile dar si cu tradarea unor conditii impuse.

Exista mai multe versiuni ale mitului sirenei dar povestea lui Ondine ne poate ghida destul de bine in dedesubturile semnului Pesti .
Sirena Ondine, extraordinar de frumoasa, se indragosteste de un pamantean.

Cand Palemon  a observat-o, a fost vrajit de frumusetea ei incredibila si a inceput sa o viziteze tot mai des.

El rupe logodna cu nobila Berta si o convinge pe Ondine sa sa casatoreasca cu el.

In ziua nuntii, Palemon a promis ca fiecare respiratie de-a lui este o garantie a iubirii si fidelitatii lui.

Dar nu a fost sa fie asa.

Ondine da nastere unui baiat iar din acel moment, frumusetea ei incepe sa se estompeze, corpul ei se modifica iar ochii lui Palemon incep sa rataceasca la femeile mai tinere.

In timpul unei plimbari, Ondine il surprinde pe Palemon  cu o tanara  iar scena o umple de o mare tristete.

Dupa ce si-a sacrificat nemurirea pentru acest barbat, ea a fost tradata ceea ce i-a adus multa furie, regrete dar si puterea de a blestema.

Intotdeauna, combinatia dintre un muritor si celalalt taram se termina prost si asta din cauza faptului ca muritorul va incerca tot timpul sa incalce regulile, crezurile, promisiunile.

De obicei, Ondine este de acord sa traiasca pe uscat, si locuieste intr-un corp muritor, atata timp cat exista respect pentru misterele acestui alt taram .

Si muritorul, condus de curiozitate umana obisnuita si lipsit de respect pentru aceasta dimensiune magica, incalca regulile si legatura se rupe, Ondine dispare in adancuri din nou iar el este lasat cu durerea lui sau ea il trage dupa ea.
Deci, semnul Pesti reprezentat de doi pesti ce inoata in directii opuse trebuie sa se confrunte tot timpul cu dilema reunirii a doua dimensiuni foarte diferite, una pamanteasca si una divina.

Intrebarea semnului Pesti este daca va deveni sirena sau va fi coplesit de blestemul sirenei ca a incalcat regulile divine?

Aceasta Eclipsa de Soare in Pesti ne poate pune fata in fata cu tot ce este mai bun sau mai rau in crezurile noastre, dorintele noastre, nevoi, iubire, compasiune, ajutor neconditionat, acuma putem vedea rezultatele sacrificiilor noastre, de fapt, ne putem da seama daca merita sa facem aceste sacrificii in anumite domenii de viata ( unde aveti semnul Pesti in harta natala).

Nodul Sud in Berbec vorbeste despre egoism, impulsivitate dar si calitati latente.

Este intelept sa descoperim si sa folosim aceste calitati adormite( aurul adus cu noi din alte incarnari), sa dam deoparte vechile tipare ( egoism, nerabdare inerenta, graba, capricii de moment, propriile  nevoi emotionale), sa mergem in directia Nodului Nord in Balanta( viata in doi, relatii, echilibru, pace, armonie).

Eclipsa de Soare in Pesti sustinuta de Nodul Sud lunar in Berbec energizeaza casa X, o casa unghiulara  ce da forta acestei energii.

Deci, aceasta Eclipsa va pune un accent deosebit pe cariera, statut social, bogatie , valoarea noastra.

Casa X este legata si de cei care au autoritate asupra noastra, in consecinta, aici ne intalnim cu puterea parintilor, sefi, guvern, presedinte, Dumnezeu.

Vocatia este importanta in casa X, ce vrem sa realizam in aceasta lume, aici, cariera, obiectivele profesionale, ambitia si motivatile suletului intra in joc.

Intr-un context mai practic, aici, angajatorii si regulile lor, guvernul, ne influenteaza viata noastra foarte mult.

Aceasta eclipsa in casa X, in casa naturala a lui Saturn poate fi un judecator aspru si dur pentru cei care au ajuns “ sus “ nemeritat, este intunericul care aduce in lumina secrete, jocuri ale puterii, cariere gresite, probleme cu parintii, mizeria morala.

Ambitiile implinite fara prea multa munca dar prin diferite metode neortodoxe sunt vizibile in aceasta perioada, energia acestei eclipse poate “ detrona chiar si un rege “ care isi foloseste puterea personala doar pentru a face rau.

Eclipsa totala de Soare in Pesti pe gradul final 29: 27 are doi conducatori astrali, Neptun este “ domnitorul modern “ al semnului Pesti iar Jupiter, guvernatorul traditional este punctul focar al configuratiei astrale “YOD “ ce ne pregateste sa intelegem si sa realizam scopul nostru divin.
Un Yod implica planete asezate intr-un  triunghi isoscel alungit format din doua planete in sextil ( aspect de benefic 60 de grade) si ambele planete in aspect de inconjunctie ( aspect de 150 grade, orbul trebuie sa fie pana in trei grade ) cu a treia planeta numita focar.

Este un aspect ce arata un scop special, este un puzzle ceresc, exista aici ceva prestabilit sau predestinat, nu intamplator este numita “degetul lui Dumnezeu”.

Focarul Yodului prin semn si casa releva misiunea speciala de indeplinit, este Degetul sau mana destinului.

Este un punct de transformare ce aduce puncte de cotitura, bifurcatii, crize ce schimba calea, directia prin transformarea constiintei noastre.

Yodul  nostru este  format din :

-un aspect de sextil ( aspect benefic de 60 grade ) intre Mercur in Pesti in conjunctie cu Neptun in Pesti  si Pluto in Capricorn, acest aspect arata ca mintea noastra poate citi in biblioteca astrala, putem merge dincolo de aparente.

Forta de a infrunta necunoscutul, perseverenta, increderea in propriile calitati, puterea de convingere, aduc norocul mult asteptat.

Neptun prezent si el in acest dialog astral ajuta sa ne linistim zbuciumul sufletesc, gandurile devin mai clare, purificarea ratiunii si a sensibilitatii favorizeaza exprimarea ideilor, a intuitiilor.
-un aspect de inconjunctie intre Mercur si Jupiter retrograd in Leu ce are ca nota dominanta “ exagerarea”  problemelor din viata noastra in bine sau in rau.

Ar trebui sa incercam sa judecam viata dupa faptele concrete si mai putin dupa teorii care tind sa coloreze, sa justifice dar sa evite luarea unor decizii.
-un aspect de inconjunctie intre Pluto in Capricorn si Jupiter retrograd in Leu ce devine o ghicitoare astrala a carui raspuns cere eforturi repetate, ajustari, adaptari pana ajungem sa raspundem corect.

In trecut ( Jupiter retrograd ) am gresit acest amestec al optimismului cu nevoia de transformare personala si crestere spirituala.

Jupiter retrograd ( se repeta ceva datorita unor abordari gresite)  ca planeta focar a acestei configuratii Yod ne spune ca tot ce tine de valorile noastre, talentele noastre, banii nostri,  banii acestei tari, traditii, bogatii naturale, cultura acestui popor, politica externa si interna , relatia cu strainatatea, legile, justitia, au fost abordate gresit producand erori grave care trebuiesc reparate in urmatoarea perioada.

Eclipsa de Soare pe gradul 29:27 Pesti este pe scena astrala

alaturi de planeta pitica 120347 Salacia in Pesti.

In mitologie, Salacia a respins avansurile lui Neptun fugind cat mai departe de el.

Dar Neptun nu s-a multumit cu refuzul Salaciei si a trimis niste delfini sa o convinga pe Salacia sa se casatoreasca cu el.

Salacia a fost de acord sa se marite cu Neptun iar zeul marii a fost atat de fericit incat el a plasat delfinii in cer ca o  constelatie Delfinus.

Neptun si Salacia au trait fericiti impreuna pana la …
Aceasta Eclipsa de Soare sustinuta de Salacia poate semnifica faptul ca sufletul nostru se lupta cu o idee, cu ceva de care vrem sa fugim cat mai departe pentru a evita o situatia de viata ( poate fi vorba cariera, proiecte profesionale, angajator, sefi, guvern).

Dar exista un intermediar in toata aceasta poveste care ne poate convinge sa acceptam o noua situatie de viata ( asta in functie de harta fiecaruia, de domeniul de viata energizat de aceasta Eclipsa), poate fi privit si ca un ajutor menit sa vedem un motiv in toata povestea, sa cedam in favoarea schimbarii.

Astrologic, Neptun  guverneaza inselaciunea, iluzia, smecheria, iar Salacia odata casatorita, devine prizionera lui Neptun, ea nu primeste nimic de la el. In acest moment,  “ mireasa lui Neptun”  este intr-o stare personala de criza( poate fi legata de cariera, parinti, sefi) dar prin Eclipsa de Soare, intermediarul nostru, sfatuitorul nostru este divinitatea.

Fiti atenti la intuitie, vise, ghizi spirituali, pot fi ajutoare divine pentru a depasi aceasta stare de incertitudine.

Aceasta Eclipsa pune un accent deosebit si pe o pierdere,

obiceiuri nocive(nodul sud) de care vrem in continuare sa fim legati.


Schimbarile radicale fac parte din limbajul karmic al unei Eclipse de Soare, acest lucru depinde foarte mult de harta natala a fiecaruia si de planetele natale energizate, in timp se va vedea ca aceasta schimbare are  “in interiorul ei intelepciune”.

A venit timpul pentru ceva nou, daca Eclipsa deschide o “cale noua “pentru voi, este bine sa aveti curajul sa mergeti pe aceasta cale, cu siguranta este o cale pentru iluminare, auto-descoperire.

Alegerea este a voastra dar daca  va opuneti acestei schimbari ramanand in situatiile obisnuite dar de care sunteti nemultumiti, puteti avea probleme de sanatate si  asta din cauza frustrarilor  existente.

In harta natala, casa astrologica energizata de eclipsa corespunde de multe ori cu ceva care se termina in partea aceasta a vietii, ceva se inchide intr-un mod semnificativ.

Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii dar o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra.

A te opune acestei energii este ca si cum vrei sa “te lupti cu un cutremur de intensitate mare “.

Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru sunt evidentiate si suntem ajutati sa le dam deoparte, se le eliminam , eu zic ca este de bine, o eclipsa chiar nu ne vrea raul noi suntem cei care ne facem rau insistand asupra unor lucruri, oameni care ne frustreza, obosesc, uitand astfel de rolul nostru aici.

Daca aveti planete personale, axe principale intre 24-30 de grade in semne mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti) si  intre  0-4 grade in semne cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn ), atunci sunteti in atentia acestei Eclipse.

Eclipsele se repeta pe acelasi grad zodiacal la fiecare 19 ani, daca una dintre planetele din harta natala este energizata  de catre aceasta eclipsa  de soare, puteti merge in trecut pentru a vedea ce schimbari profunde au fost in viata voastra.

Evenimentele care au loc in preajma unei eclipse sunt indicii pretioase pentru problemele de care trebuie sa ne ocupam in urmatoarea perioada de timp, ne ajuta sa iesim din tiparele vechi pentru a ne indeplini scopul vietii noastre.

In cazul in care Eclipsa este in conjunctie stransa cu Soarele natal ( chiar de ziua de nastere), atunci, o schimbare majora va interveni in viata voastra.

MULTUMIRI CU RECUNOSTINTA ADRIANEI TUDOSA !

ADRIANA TUDOSA – ADRIANA-ASTRO.COM

Posted 19 martie 2015 by marianzidaru in ASTROLOGIE / NUMEROLOGIE

One response to “ECLIPSA DE SOARE IN PESTI – 20 MARTIE 2015 ~ ADRIANA TUDOSA

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mulțumim Adria!

    lacrimidefericire

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Natura umana.

Cunoasterea vietii sub toate formele ne da puterea de a trai bine in aceasta forma a ei .

literatura e efortul inepuizabil de a transforma viaţa în ceva real

The priest: Aren't you afraid of hell? J. Kerouac: No, no. I'm more concerned with heaven.

Derivată din D.

You know my name, not my story.

Blog on Wheels

POWERED BY PASSION

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

Comunităţi de Prieteni: "Toţi pentru unul, unul pentru toţi"

Communities Of Friends - All For One & One For All

Laura Dobrescu

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit." Steve Jobs

simis68's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Daniellaladana's Blog

La o ceasca de cafea...

Edge of Humanity Magazine

An Independent Non-Discriminatory Platform With No Religious, Political, Financial, or Social Affiliations

Me,Karelia

Nici un „azi” nu este prea puțin, nici un „mâine” nu este prea mult!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Poveștile Fabiolei

-the funny side of stories-

NOTE FALSE

soporific pentru pian şi pisică

Suflet in lumina!

This WordPress.com site is the bee's knees

lolandas

Cerul este ecranul universului nelimitat!

Reflections On Reality

Thoughts on Being Human and Living a Life of Passion, Joy, and Fun

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Tainele frumusetii !

Despre noi femeile!

tamara88rodica

This WordPress.com site is the bee's knees

învaţă-mă să simt

o felie de viaţă, trecută prin filtrul peniţei

jurnalpentruzileleploioase

"I am the architect of my own destruction"

MARANXA

Lyrik & Philosophie

Diana Mandache's Weblog

Royal History (since 2008)

vorbepe.wordpress.com

de la lume adunate si de mine comentate

E-Motion

de Andrei Stipiuc

Adrian Niculae - 100% jurnalism

Lovesc unde doare mai tare

Legionwriter

"...The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it."

corinastancu

A topnotch WordPress.com site

La capatul curcubeului

La capatul fiecarui curcubeu ne asteapta o comoara...

Nimic nou sub soare

Toate-s vechi si noua toate/ce e rau si ce e bine/ tu te-ntreaba si socoate...

claudia

este o prăjitură dulce-acrișoară. (r)evolution keeps going...

Exist - Aici si Acum

Libertate , Sanatate , Bani , Iubire - Feminitate , Misiune Personala - Spiritualitate

Opus bay

Pobres putas cuando reina la Santa hipocresía.

Intre magie si vrajitorie

magie, teurgie, divinatii, potiuni, incantatii, tarot, magia cristalelor

Alexandru Chermeleu

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Blog neinspirațional

...despre lupta cu morile de vânt

MariaBarbu Blog - IDEAL şi CREAŢIE

Despre Adevar si Realitate, despre Ideal si Creatie

Georgiana Iuliana Dinu (Pui mic)

Din suflet pentru suflet!

Krantzblog

Acasă la Gică Contra

%d blogeri au apreciat: